reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

Azorek przykro mi bardzo ale wierzę ze maż znajdzie nową lepsza prace! Zobaczysz ,głowa do góry,będzie dobrze!

Ja już tez po wizycie(relacja tam gdzie ma być) :)

W sprawie kopniaczków pytalam gina czemu tak słabo czuję i pokazał mi ze łozysko mam na przedniej ścianie i tworzy cos w rodzaju gabki która amortyzuje ruchy.Choc muszę przyznać że dzis szaleje:)

reklama
nikamo - ja też mam łożysko na przedniej ścianie, ale od kilku dni jest lepiej z ruchami, to też zależy od ułożenia dzidzi:-)

jutrzenka, ja miałam juz zapalenie pecherza, brałam furagine i żuravit, furagine juz dawno odstawiłam, a żuravit profilaktycznie biore dalej i odpukać jest lepiej, a były znów dość liczne bakterie, ale sobie wyszły :-)

Emotion to polewaj, w koncu parapetowka musi byc
emotion- to kiedy parapetowa online???
emotion - super że przeprowadzka udana, oby moli i mrówek tam nie było
emotion gratki mieszkania stawiaj nam tu wirtualnego drina choć takiego łykniemy
Emotion, dobrze, że już po przeprowadzce niech Wam się teraz dobrze mieszka

Dziekuje bardzo kochane :)
Zobacz załącznik 465116
posze bardzo napoiki dla nas - ale bufetu nie ma - bo i tak juz wszystkie marudzimy na dodatkowe kilo :p

marand niezapominajmy o myszach :p :p

Wlasnie w sobote ostatnia zaczeli planowac parapetowe u mnie w domku, to ja z tekstem
"ejj no bo ja w niedziele na rano do pracy - to sie znowu nie napije ;("
- i nikt nie zajazyl, tylko mowili 'e tam troche mozesz' hehe :)

Azorek przykro mi z powodu Twojego meza, ale dacie rade jakos, jak u Was wyglada socjal?
Moj maz nie pracowal tez dlugo i bylo jakos okej. Glowa do gory!

no i nic nie wyczytalam bo na wszystkich kosmetykach sklad nie jest po polsku a ja nie patrzylam jak ten kwas jest po inszemu :-D

Emotion dzieki, pyszne drinki

edit
to znalazlam jakiejs stronce, tak wlasnie pisza tylko skad to wszystko wiedziec, pamietac i pilnowac. Niedlugo to beda ciezarne w domu lezec bez jedzenia tylko na wodzie i wychodzic tylko do lekarza bo reszta bedzie zakazana
Aplikacja: w preparatach (toniki, żele, olejki, emulsje) do pielęgnacji skóry trądzikowej, tłustej i mieszanej.
Uwaga!:
* preparaty z kwasem salicylowym nie mogą być stosowane przez osoby uczulone na salicylany oraz kobiety w ciąży i matki karmiące;

Ostatnia edycja:
Azorek - bardzo mi przykro, ale ja zawsze sobie powtarzam w takich sytuacjach, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i życzę Wam abyście się szybko o tym przekonali:tak:

Nieska, Sonkaa - za was również kciuki aby sytuacja szybko się poprawiła

Dziekuje bardzo kochane :)
Zobacz załącznik 465116
posze bardzo napoiki dla nas - ale bufetu nie ma - bo i tak juz wszystkie marudzimy na dodatkowe kilo :p

marand niezapominajmy o myszach :p :p

ojej jak ja mogłam taki ważny aspekt pominąć:confused:

no to zdrówko, i za te myszy, mole, mrówki i inne stwory aby ich nie było:-)

jutrzenka, mi w ogólnym badaniu wyszła dość liczna flora bakteryjna, 10 dni zażywałam urosept i potem robiłam posiew i w posiewie tak mi wyszło. Data dostarczenia preparatu do lab to 8 maj, zakończenie badania 10 maj - a miało trwać tydzień i nawet nie jest napisane jakie to bakterie:baffled: Trochę jestem zła, może coś źle zrobiłam? Nie mam żadnych dolegliwości ze strony układu moczowego. Miałam do gina dzwonić z wynikami ale i tak idę do niego w czwartek.

to znalazlam jakiejs stronce, tak wlasnie pisza tylko skad to wszystko wiedziec, pamietac i pilnowac. Niedlugo to beda ciezarne w domu lezec bez jedzenia tylko na wodzie i wychodzic tylko do lekarza bo reszta bedzie zakazana
Aplikacja: w preparatach (toniki, żele, olejki, emulsje) do pielęgnacji skóry trądzikowej, tłustej i mieszanej.
Uwaga!:
* preparaty z kwasem salicylowym nie mogą być stosowane przez osoby uczulone na salicylany oraz kobiety w ciąży i matki karmiące;

no to teraz mnie nastraszyłaś, bo ja używam i żelu i toniku, i pewnie sporo innych kosmetyków, w których też może być a nie jestem świadoma

reklama
Netika to dziwne, powinni napisac co sie wyhodowalo. Mi powiedzieli ze od 3 do 10 dni sie czeka.
Mi sie raz wyhodowala flora bakteryjna i mialam na[isane ze zle pobrano material do badan i zalecaja potworke

MArand ja tez uzywam zelu do mycie twarzy clear&clean. Moze raz dziennie to nie szkodzi. Oczywiscie w moim plynie jest ten kwas. Od jutra myje woda dla pewnosci

a wiecie co ze dzis przy aplikacji Luteiny mialam wrazenie ze mi sie szyjka skrocila. Do tej pory wsadzalam na tyle ile palec mi siegal i nie czulam ze cos dotykam a dzis mialam takie dziwne wrazenie ze w cos puknelam palcem. Teraz siedze i dumam czy to mi sie szyjka nie skrocila od chodzenia
zobacze jeszcze rano

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry