reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

witam cosik nadrobilam.wizyta opisana na odpowiednim watku:tak:
MAZ DOSTAL PROPOZYCJE PRACY JAKO MANAGER W BANKU:-D:-D:-D:-Doczywisci eprzyjala chetnie:-) wiec teraz od 30 bedzie w jednej firmie a od wrzesnia 24 chyba bedzie juz dla banku jako manager [racowal:tak::-) ale sie ciesze :-D:-D:-D:-D:-D:-D odezwe sie jutro pozdrwaiam

reklama
Witajcie.
Azorek bardzo się cieszę ,że Twój mąz znalazł konkretną pracę ,gratuluję też sukcesów Amelki.
Fasolek super ,że już z brzuszkiem ok.
Ja dziś nie umiałam spać[chyba miałam za dużo miejsca w łożku],muszę dziś nadrobić zapełnianie spiżarni.
Miłego dnia

:szok:
chyba lewym:-D kolorowych snów

o właśnie, wiedziałam że coś mi się pokręciło .. dzięki. :-D

Mina - to ja tez poproszę o taką ekipę remontową:-) właśnie sobie wyobraziłam jak siedzisz sobie z ogromnym "brzucholem" i fugujesz :-D:-D albo jeszcze lepiej leżysz sobie na tym balkonie:-D:-D nie pytaj skąd mi się taki pomysł wziął bo nie mam pojęcia:-p
ja seksownie klęczałam na balkonie, mąż przyszedł z pracy kiedy na czworaka wypięta ostatnie mycie robiłam i nie wiem czy zagwizdał na mój tyłek czy pięknie wykonane fugi. :rofl2: ale obstawiam fugi.. :-p

MAZ DOSTAL PROPOZYCJE PRACY JAKO MANAGER W BANKU
nareszcie!!! super wieści.. to teraz spokojnie robisz pozostałe zakupy :) gratulacje!!

Sandy zwolnij.. a poza tym to masz przynajmniej pół godziny spóźnienia na forum :rofl2:
ja również nie umiem spać sama i nie wysypiam się kiedy mam za dużo miejsca.. ale teraz poduchami się obkładam i jakoś idzie, ale kręgosłup i tak boli.. :-(

Miłego dzionka kochane.
Ja dzisiaj piorę dywaniki z Kaja pokoju. Będą schły na odnowionym balkoniku.

edit:
właśnie przeczytałam plotkę że poród Pazury kosztował 16tys zł w najdroższej klinice. i to nie w warszawie!
Ciekawe jakie efekty specjalne były że taka kwota wyszła.
U Damiana kosztuje ok 6 tys z cc na życzenie. a jeszcze 10?
tutaj znalazłam za 16 tys.. masakra jakaś.. za co się pytam?
http://www.porody.medicover.pl/oferta#vip

Ostatnia edycja:
wyszoruję dywan.. tylko nie mam nowego balkoniku który by mnie zmobilizował :-)
balkonik.. proszę bardzo: można ładnie powiesić dywanik i przewieźć nawet
balkonik-do-nauki-chodzenia-b-4.jpg

Będą schły na odnowionym balkoniku.
twój odnowiony to już w ogóle jakiś super-wypasiony musi być :-) bo ten który dla mnie wkleiłaś to nie powiem - ciekawy, ciekawy.. ale wersja podstawowa :-)

btw mogę mieć problem bo mój dywan z tych większych.. 2mx2m :zawstydzona/y:

hej

Mina niby wiem ale wizyty jak narazie mam co 3 tygodnie a przez ten czas wiele sie moze wydarzyc. Dlatego juz drzę przed nastepna wizyte i badaniem usg. Mam nadzieje ze maluch rosnie zgodnie z terminem

Karola wlasnie bardzo malo o przeplywach jest w necie bo o zgrozo wiele lekarzy wogole tego nie sprawdza. Takze nie czytalam zadnych for czy opinii innych kobiet tylko takie lekarskie artykuly czy konferencje. I tak pisza jakie to grozne.

Azorek super, w koncu dobre wiesci

ide ogarnac kuchnie bo zmywanie juz poza zlewem czeka :crazy:, zajrze jeszcze do kosza na pranie bo pewnie cos sie uzbieralo a pogoda piekna

milego dnia

reklama
Do góry