fasolek2007
mamy lipcowe'07 pasjonatka ;)
Hello!U nas też padaka,gorąco,uffff.......
Ja już dwie pralki zrobiłam dla młodej,narazie wszystko do worka zamykam,prasowanie zostawiam na chłodniejszy czas
.
Melcia miała urodzinki w sali zabaw,zadowolona na maxa,więc my też.
Dostała od nas akwarium z całym wyposażeniem z racji zamieszkania w swoim pokoju,co miejmy nadzieję nastapi niebawem i nie obedzie się bez bólu...
Widzę,że większość już ogarnia teren,hehe,ja czekam aż małż będzie miał urolp w 2giej poł.sierpnia i mam nadzieję,że jakoś to wszystko zorganizujemy,bo trochę przestawiania jest,a miejsca mało...
Ja już dwie pralki zrobiłam dla młodej,narazie wszystko do worka zamykam,prasowanie zostawiam na chłodniejszy czas
.Melcia miała urodzinki w sali zabaw,zadowolona na maxa,więc my też.
Dostała od nas akwarium z całym wyposażeniem z racji zamieszkania w swoim pokoju,co miejmy nadzieję nastapi niebawem i nie obedzie się bez bólu...
Widzę,że większość już ogarnia teren,hehe,ja czekam aż małż będzie miał urolp w 2giej poł.sierpnia i mam nadzieję,że jakoś to wszystko zorganizujemy,bo trochę przestawiania jest,a miejsca mało...
Ale to chyba zasługa ulewy, chyba wybiorę się zaraz na spacer z parasolem
No ale może gdyby nie ten ciagły ból pleców i te skurcze to bym miała trochę więcej energii...
spoko nadrobilam wracam do zywych poniekad
doba ma tylko 24h wiec rozkladaj sobie araty co masz zrobic dzis zrob pojutzr bedziesz miec dwa dni wolnego