Wiatm się wtorkowo- deszczowo- łóżkowo

Leże dziś w łóżku bo wczoraj wieczorem trochę bolało mnie podbrzusze i skurcze delikatne łapały;/ Dziś troche też kłuje :/ Więc leże i odpoczywam.
Troche mnie tu nie było...Sobote miałam we łzach bo pokłóciłam się z S więc lipa. W niedziele byłam w Pzn na starym rynku na obiedzie z rodznką i kawce. A wczoraj tak mi dzień zleciał że miałam nadrobić ale przeleciał dzień. Przyszła wczoraj paczka z laktatorem i butelkami, wczoraj zamówiłam też kilka paczek pampersów newborn na allegro bo wyszły po 45gr za sztukę gdzie normalnie wychodzi ok 55gr za sztukę.
Dziewczyny 3mam mocno zaciśniętę kciuki za wasze dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!!!!!!!!
żabcia jak tam poszukiwania mieszkania? Mam nadzieję że macie już coś na oku a jeśli nie to lada chwila coś się pokaże.
landrynka współczuje spotkania ze zdechłym kotem. Pewnie doczłapał się najdalej jak mógł i odszedł u Was. Ja pewnie poryczałabym się jakbym zobaczyła to biedne zwierzę bo juz taka jestem. oczywiście jeszcze dochodziłabym do tego co się mu stało zanim bym go gdzies pochowała. A gdyby kot był chory w sensie zarazy czy coś to z tego co wiem o kotach odchodzi taki kot jak najdalej od domostw żeby zdechnąć gdzieś na polu zdala od ludzi.
Jak dziś Twoja głowa? Z Mata już duży chłopak więc bardzo dobrze że jest coraż bardziej samodzielny

Brawa dla niego !!
aniula jak tam córeczka? mam nadzieję że już lepiej i choroba była przejściowa!! Przypomniałaś mi o truskawkach

Zaraz pojdę do lodówki bo od ciotki dostałam
rajani ja obawiam się czy dam rade przy dwóch jak będę np sama w domu a wszyscy w pracy. Ale z drugiej strony mam doświadczenie z maleńkimi dziećmi bo kuzyni maja i dużo czasu z maluszkami spędzałam więc w tej kwestii jestem spokojna. Będę mamą i jako matka muszę dać sobie rade

Takie moje życiowe powołanie
die hahaha mogłaś wykorzystać i sobie też zrobić dzień dziecka jak tak się mąż na wszystko zgadzał

Bo on widzę dzień dziecka sobie zrobił

Mała Twoja to widze modnisia

Będzie łamać męskie serca już niedługo

I ogólnie zdolniacha z niej i tylko chwalic się taką cóka

Co do postów to mi też się często zdarza że coś nadusze i się skasuje;/ dlatego teraz na bieżąco zaznaczam i kopiuje to co pisze i w razie w tylko wkleje na nowo
pietrucha zleci raz dwa do tego spotkania

Ja już nie mogę się doczekać aż będę całować moje maleńkie stopki i brzuszki i łapeczki i wgl moje księżniczki
madziarena to jest troche już żdzierstwo że za płytę tyle musisz płacić. N o kurde koszt takiej płyty to pare złotych :/ a film nagrywa sie sam.. ja za płytkę bynajmniej nie płacilam a jak pytałam się czy za to mam zapłacić to kobieta w rejestracji że w żadnym wypadku.
bosmanka plany nie uciekną a jak czytałam to widzę że miałaś bardzo ciekawy i fajny dzień

Widzę że lubisz robótki ręczne

U mnie w domu jest teraz akcja zamawiania koralików, i innych materiałów do robienia branzoletek, koczyków, wisiorów itd

Córeczka napewno będzie zdrowa i śliczna więc nie myśl nad tym za dużo a skup sie na wystroju pokoju itd
Gratuluje 6go miesiąca! Ja też właśnie zaczełam 6ty miesiąc. Leci ten czas bardzo szybko. Suwaczek piękny
kamcia jak się dziś czujesz? W ciąży to normalne że leci krew z nosa. Ja często jak dmucham to lecą mi czerwone skrzepki z popekanych naczynek ale jakoś mocno odpukac narazie mi krew z nosa nie leciała.
deli trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizyte kochana i czekam na wiadomości po!!!! Co do glukozy ja jej nie robie bo lekarka powiedziała że zamiast tego moge zrobić inne badanie i pokaże jej to samo

Więc rezygnuje z picia tego paskudztwa i siedzenia tyle czasu w laboratorium. Imię Adaś mi się podoba

Ale licytuj i broń swoich faworytów!

Ja z PZU też kase dostałam za każdym razem.I do tego 3karty apteczne na każdej po 200zł do wykorzystania w aptekach dbam o zdrowie
iwona przyzwyczaisz sie do domowego lenistwa

jeszcze trochę i bedziesz długo spać

Hehe no dla m,ałego to pewnie nowość ze tyle czasu mama będzie teraz z nim w domku

Teraz zamiast pracować będziesz siedzieć i wymyślać zabawy dla małego bo pogoda narazie do bani na spędzanie całego dnia na dworze:/
joanna kochana z Ciebie ale pracuś! Do kiedy bedziesz pracowac?
dzaga gratuluje córeczki

grono dziewczyynek się powiększa,ale chyba nie zdominują one chłopaków
agnieszkalaa Tobie gratuluje synusia!!! zaraz wskocze w odpowiedni watek i przeczytam wszystko
sposób prasowania mam taki sam jak kamcia

z suszarki do szafy a jak wychodze to konkretna rzecz pracuje i tyle;
Dziś zadzwoniła do mnie położna moja i zaprosiła mnie do szkoły rodzenia

Szkoła darmowa najpierw są wykłady potem ćwiczenia więc po wykładach bedę szła do domku bo ćwiczyć nie bardzo mogę

Niby nie chciałam iść ale co tam. Przejdę się troche i poslucham dla zabicia czasu
A teraz przeskakuje na inny wątek, słucham muzyczki i male tańczą w brzuszku

a niech wyrabiają już sobie gust muzyczny słuchając U2, zeppelina,metallici, hutrs itp