reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2013:)

Ja też mam chodzące, ale i tak większość czasu w domu jestem, bo ostatnio dużo chodzić nie daje rady. Jak co to się do nich przejdę.

Dzwonili w PZU wypłacą mi szpitalne YUPPI

reklama
deli to super, że kaskę Ci wypłacą :) mi niestety jak byłam w szpitalu to nie wypłacili bo byłam 5 dni a wypłacają od 7... no trudno... dobrze, że Tobie się chociaż udało :) będzie na zakupy dla Maluszka :) aha i kciuki trzymam za wizytę :)
ja ostatnio mało piszę zwłaszcza na głównym bo po prostu czasu brak. Termin złożenia pracy mgr to 19 czerwca i muszę się teraz sprężać żeby wszystko zdążyć zrobić. Jeszcze w sobotę mam egzamin... na szczęście w tej sesji tylko 1 i ostatni z czego się cieszę. Trzeba skończyć te studia i mieć w końcu czas na mój kochany haft krzyżykowy i jakąś dobrą książkę :)
iwona ja na Twoim miejscu bym uważała jak masz na l4 wpisane leżeć. I to nie prawda, że zus kontroluje tylko do 14, do mojej koleżanki w ciąży przyjechali po południu w dniu, w którym mąż ją zawiózł na porodówkę. Także lepiej się pilnować.
dżaga Ty uważaj z tymi porządkami :) nie za dużo wiadomo :)
paulinek chyba bym nie umiała prasować na siedząco... w sumie to nie wiem bo nie wiem bo nie próbowałam ale jakoś tak dziwnie mi to brzmi :) życzę powodzenia na wizycie i ujawnienia się Maluszka :)
madziarena powodzenia na wizycie :) jeśli chodzi o imię to u nas bez problemu doszliśmy do porozumienia :) oboje wybraliśmy imię Jakub dla naszego synka i tak oboje mówimy do brzuszka :) ja glukozę mam mieć robioną za miesiąc chyba. Tzn. tak coś mi gin wspominał na poprzedniej wizycie. Ja do swojej wizyty jeszcze muszę poczekać bo mam 13 czerwca także jeszcze jeszcze...

o kurcze... jestem już w 6 miesiącu :) ale fajnie :)

Ostatnia edycja:
Nula gratuluje 6 miesiąca. Mi wypłacają po 3 dniach :-) myslałam, ze doby liczą, ale nie. Lepiej dla mnie.
Powodzenia w pisaniu i trzymam kciukasy za sobotę.

Dzień dobry!

Weekend się skończył, produkcja ruszyła pełną parą;) A to też dlatego, że teraz większość wizytuje :) I dobrze!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
I dajcie spokój już z tym prasowaniem;p Ja nie pamiętam kiedy żelazko miałam w ręce.. może dlatego,że leginsów i bluzki "podomki" prasować nie trzeba...a oprócz tego i piżamy ... nie noszę nic ostatnim czasem :)

Miłego :*

Hej dziewczyny!

Deszcz c.d. :(

Dżaga gratki !!! W końcu dziopinka :D

Landryna, Antiope
:) nie mogę się doczekać wizyty :) może rozłoży nóżki i się ujawni ?! na dodatek m am podwójne święto bo 11 lat z moim D. także fajnie by było tak na prezent :D a jak nie to na połówkowym dopiero za ok. 3 tyg

aniula też kupowałam truskawki ostatnio, u mnie na rynku po 10 zł ale wciąż za drogo, byle te deszcze im nie zaszkodzimy za bardzo :/

deli tez bym chciała Adasia ale muszę jeszcze mojego D. przekonać :) nie wiem czy sie uda :/

agnieszkala eh no woda dziś urosła, u nas wszystko się zaczyna a potem idzie w Polske, ponoć od jutra ma być lżej z deszczem, oby :///

nie nawidze prasowania ! :szok:

Mam pytanie, czym się różni USG genetyczne od połówkowego? bo wczoraj dzwonie do jednego lekarza i mówie że chce się umówić na genetyczne a on "a który to tydzień" ja mowie że 18 więc tak za ok. 3 tyg. , no to mi odpowiada "aa to nie genetyczne tylko połówkowe, które tak na prawdę można robić w każdym tygodniu ciąży po 19-tym, ale przyjeło sie 19 - 24" no i zgłupiałam.

A wcześniej dzwoniłam do innej przychodni i normalnie powiedzieli że genetyczne między 19 a 24 mogę przyjść i robić :/ więc już nie rozumiem :/

Pozdrawiam i miłego dnia

Cześć dziewczyny!

Wczoraj spędziłam sama ze sobą romantyczną kolację i kąpiel przy świecach bo nam prąd wyłączyli;-)
Z prasowaniem nie mam problemu bo ja od zawsze z suszarki ciuchy prosto do szafy pakuję- tak jestem nauczona z domu. Jak wychodzę z domu to automatycznie rozkładam deskę i jadę z koksem. Nie lubię zbędnie marnować wolnego czasu:-) Mam podobne podejście do sprawy tak jak pietrucha- ciuchy domowe same się wyprostowują nam mnie:-D
Zaraz zabieram się za obiadek. Na dzisiaj planuję kluski leniwe polane masełkiem i cukrem - pycha! Zrobię ich dużo, żeby na jutro starczyło :-D. Po obiedzie jedziemy do lekarza, ciekawe co mi powie.
Tak więc życzę wszystkim miłego dnia i udanych wizyt pa

joanna 11 lat razem, piękna rocznica :) życzę w takim razie żeby Groch pokazał co tam ma między nóżkami :) a jeśli chodzi o różnicę w badaniach to chyba niczym się to nie różni, po prostu jedni mówią tak a drudzy inaczej. Ja w sumie nie miałam jakiegoś specjalistycznego genetycznego ani połówkowego. Tzn. na poprzedniej wizycie lekarz pomierzył co trzeba i posprawdzał i wszystko ok. To jest dla mnie najważniejsze :) szkoda, że do mojej wizyty jeszcze jest tak daleko...

Ale pospałam, do 11, ostatnio normalnie rekordy biję…

agnieszkaala przepis jest absolutnie banalny; wrzucę go za chwilę we właściwym wątku.

Gratuluję synka

Iwona ja mam na L4, że nie muszę leżeć.

Landrynka ja w ogóle nie prasuję i też jest ok., wywieszam po praniu na wieszak i samo się prostuje, także jak najbardziej popieram Twoje postanowienie.

Deli powodzenia na dzisiejszym połówkowym.

nula trzymam kciuki za egzamin i złożenie pracy w terminie.

Gratuluję 6 miesiąca! :-)

Kamcia powodzenia na wizycie.

reklama
Kciuki za dzisiejsze wizyty.
Nula kciuki za egzamin i złożenie pracy w terminie. I gratuluje6 miesiącaJ
Joanna wszystkiego najlepszego z okazji 11 rocznicy. Wiesz cosama niewiem czym się usg genetyczne od połówkowego różni.
Kamcia zaproś mnie na te kluski leniwe. Pliss ;)Uwielbiam! Umnie dzisiaj mielone z ziemniakami i salatą zieloną. kciuki za wizytę.
Deli fajnie, że wpadnie dodatkowa kasa. Chociaż tylekorzyści z tego nieszczęsnego szpitala.

Co do prasowania to ja Aluśki i M rzeczy prasuje na bieżąco, a swoje przed założeniem. Domowe ubrania i piżamy też prasuje, moja teściowa uznała, że widocznie mam dużo wolnego czasu:-D Nie lubie prasować, ale nie lubie też chodzić w zmiętych. A najbardziej nielubie prasować malutkich ubranek. A niedługo będzie powtórka z rozrywki:-D

Do góry