deli to super, że kaskę Ci wypłacą

mi niestety jak byłam w szpitalu to nie wypłacili bo byłam 5 dni a wypłacają od 7... no trudno... dobrze, że Tobie się chociaż udało

będzie na zakupy dla Maluszka

aha i kciuki trzymam za wizytę

ja ostatnio mało piszę zwłaszcza na głównym bo po prostu czasu brak. Termin złożenia pracy mgr to 19 czerwca i muszę się teraz sprężać żeby wszystko zdążyć zrobić. Jeszcze w sobotę mam egzamin... na szczęście w tej sesji tylko 1 i ostatni z czego się cieszę. Trzeba skończyć te studia i mieć w końcu czas na mój kochany haft krzyżykowy i jakąś dobrą książkę
iwona ja na Twoim miejscu bym uważała jak masz na l4 wpisane leżeć. I to nie prawda, że zus kontroluje tylko do 14, do mojej koleżanki w ciąży przyjechali po południu w dniu, w którym mąż ją zawiózł na porodówkę. Także lepiej się pilnować.
dżaga Ty uważaj z tymi porządkami

nie za dużo wiadomo
paulinek chyba bym nie umiała prasować na siedząco... w sumie to nie wiem bo nie wiem bo nie próbowałam ale jakoś tak dziwnie mi to brzmi

życzę powodzenia na wizycie i ujawnienia się Maluszka
madziarena powodzenia na wizycie

jeśli chodzi o imię to u nas bez problemu doszliśmy do porozumienia

oboje wybraliśmy imię Jakub dla naszego synka i tak oboje mówimy do brzuszka

ja glukozę mam mieć robioną za miesiąc chyba. Tzn. tak coś mi gin wspominał na poprzedniej wizycie. Ja do swojej wizyty jeszcze muszę poczekać bo mam 13 czerwca także jeszcze jeszcze...
o kurcze... jestem już w 6 miesiącu

ale fajnie