reklama

Październik 2014

reklama
A ja mam jeden od bawełnianej koszulki tej na poród, a drugi taki ciepły w gwiazdki ale on raczej taki zimowy jest... No nie wiem, jak sie zmieści to wyrzucę:) muszę tez sie wkoncu spakować- czekam tylko az mi rzeczy z gemini przyjdą.

A co do wyparzania to skąd wiadomo co mozna tylko sparzyć woda, a co chwile gotować??

Dzień dobry ::)

Ja tez mam jeden szlafrok wiec po problemie :)

Minął tydzień przedszkola i Mati w nocy dostał kataru :( Zaczyna się. Nie puściłam go dzisiaj do przedszkola żeby nic więcej sie nie rozwinęło. Właśnie mnie to przeraża że Mati będzie przynosił z przedszkola różne choroby i mała będzie od niego łapać

A miałam dzisiaj pojechać do szpitala się zapisać, ahhhhhh

Mroczko, śliczny brzuszek :)

Mizzah, z tych odpowiedzi to czuc że baba konkret :) Ważne żeby pomogła bo o to chodzi :)

babina - o ile nie będzie mrozu lub wiatru to od razu można iść

kaśku - ja bym to sprawdziła, zwłaszcza że to już chyba trochę trwa, a do terminu jeszcze trochę

mroczko - nieźle Ci to wyszło:-D

Mizzah - a to może ta sama co moja?:-D a jak ma na imię?

A ja mam pytanie czy jak dziecko bylo w 31 tc w 50 centylu jesli chodzi o wagę to juz tak pozostanie. Nie wiem dlaczego ale zaczelam schizowac ze klocka urodze :( Jeszcze wczoraj mowie do tej baby no ze ubranka szykuje 56 a ta niech Pani wezmie większe lepiej za duze niz za male....aaaaaa. a wzrost jak mozna ocenic???

Mizzah - mój w 28 tc był jakoś w 60-65 centylu (zakładając, że dobrze policzyłam :P) i teraz w 36 też tak wyszło :)
Patrz też na wymiary w którym centylu są. Czy brzuszek, nóżka, główka w 50. też?

Mizzah fajnie będziesz mieć z taką konkretną położona 'na zawołanie' luz psychiczny, że nikt Cię nie zaniedba bo ma inne sprawy na głowie:)
A jeśli chodzi o moją zastępczą gin podczas urlopu mojej to okazuje się że od dzisiaj też jest na urlopie. Chyba się wybiorę na IP. Mam nadzieję że mnie nie wyśmieją, że z glupotami im przyjeżdżam. Ale może rzeczywiście lepiej dmuchać na zimne i dla spoojnego sumienia pojechać. ..

reklama
Co do wychodzenia na spacer, to zależy od temperatury. Położna w szkole mówiła, że ludzie robią różnie, ale ona poleca szybsze hartowanie i ja też jestem za tym. Mówiła, że jeśli temperatura będzie powyżej 10'C, to można po 3 dniach od przyjścia do domu i tak zamierzam zrobić :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry