gosiak_85
Czerwcóweczka 2013
garmelka - hihi nie bedziesz patrzec na to czy za gola nie jestes
a tak powaznie to latwiej bedzie malenstwo do kontaktu skora w skore polozyc ;-) ja pamietam, ze martwilam sie ze lakier z paznokci od nog mi odprysnie jakos dzien przed i nie dam rady juz domalowac... hahahha. A co chcesz wyparzac ???
Mizaah - tylko sie cieszyc ze konkretna babeczka sie trafila, a mysle, ze takie przy porodze duzooo pomoga !
a tak powaznie to latwiej bedzie malenstwo do kontaktu skora w skore polozyc ;-) ja pamietam, ze martwilam sie ze lakier z paznokci od nog mi odprysnie jakos dzien przed i nie dam rady juz domalowac... hahahha. A co chcesz wyparzac ??? Mizaah - tylko sie cieszyc ze konkretna babeczka sie trafila, a mysle, ze takie przy porodze duzooo pomoga !
, to widocznie położne takie muszą być, żeby zmotywować babki do wysiłku;-). Waga może się wahać, a wzrost można ocenić na podstawie długości kości udowej, czyli FL. Mati ma ciut poniżej średniej dla tego wieku ciąży, Szymek miał mocno poniżej i urodził się faktycznie kurdupelek 53 cm, co nie przeszkadzało w tym, że zakładałam mu ciuszki na 62