reklama

Październik 2014

Dziewczyny macie upławy. Ja w sumie żadnych takich dolegliwości nie miałam, jak bralam luteine to wiadomo miałam białe upławy, ale to luteina po prostu mi wypływała.
Teraz już wszystko odstawiłam i pojawiły się żółtawe upławy. Czy takie sa normalne, czy coś się dzieje. Może to głupie pytanie ale po prostu nie wiem

reklama
Renisus ja nawet lekarza pytałam czy mogę farbowac, powiedział że badań nikt nie robił że szkodzi dziecku ale jeśli nie jest to niezbędne do życia to lepiej sobie odpuścić. Z córka farbowalam farbami z amoniakiem i wszystko z nią ok :-) teraz pokusiłam się tylko na szampony koloryzujace.

Martina ja też nie mam sił. Kompletnie energia mnie opuściła :-/

Farbę robie co 4 tygodnie bo siwa jestem, a włosy krótkie, wiec nic sie nie ukryje. Używam tych szamponów bez amoniaku na 24 mycia. Wlasnie jestem dziś z mezem już na farbę umowiona, bo po porodzie to nie wiem czy będzie taki moment żebyśmy sie mogli we dwoje w łazience zamknąć.

Babina, moje przezroczyste są, wiec nie pomogę.

Dziewczyny co myslicie o farbowaniu wlosow w ciazy? Wytrzymalam tyle miesiecy ale juz nie moge patrzec na moje wlosy. W sumie to tylko 3 tygodnie do konca.

ja farbowałam dwa razy teraz w ciązy, w poprzedniej również. pytałam lekarza i powiedział że nie ma żadnych przeciwskazań, teraz te farby też sa ine niż kiedyś a po drugie przede wszystkim farbujesz włosy a to część martwa i nie ma wpływu na dziecko.
ja farbowałam teraz w poniedziałek, bo właśnie stwierdziłam że na początku nie będę miała wolnych 4h żeby siedziec z włosami

Dziewczyny macie upławy. Ja w sumie żadnych takich dolegliwości nie miałam, jak bralam luteine to wiadomo miałam białe upławy, ale to luteina po prostu mi wypływała.
Teraz już wszystko odstawiłam i pojawiły się żółtawe upławy. Czy takie sa normalne, czy coś się dzieje. Może to głupie pytanie ale po prostu nie wiem

ja niemal od początku ciązy mam bardziej żółte niż białe upławy, teraz już tylko zazwyczaj bardziej żółte, co wizytę mam badanie moczu i wszystko jako zawsze jest ok więc chyba albo taki mój urok albo to nic złe

Ostatnia edycja:
garmelka - potwierdzam słowa lekarza:tak:. Położna mi mówiła kiedy mam przeć i nie było najmniejszego problemu, że mam znieczulenie.
Garmelka, ja kupiłam teraz poduchę do karmienia, bo M nie będzie mi mógł pomagać tak jak przy pierwszym. Przy pierwszym obwijałam się tym rogalem do spania, a M mi Szymka podawał i było ok. Potem przeniosłam się na łóżko i już do końca karmiłam w pozycji leżącej.

Dorota - to Ci się żartowniś dzidziuś trafił:-)

renisus - nie ma przeciwwskazań o ile farba bez amoniaku

babina - mi jakieś minimalne upławy teraz się zaczynają, ale chyba bezbarwne

Babina uplywy mam jesli chodzi o kolor to widze i te bezbarwne i te z zabarwieniem i sa bez zapachu w badaniu moczu bylo ok a i ja nie czuje nic zlego: +)

Wlosy farbowalam z 2 razy u fryzjera i jak bylam ja to nawet inne babki w ciazy byly: -)

reklama
Renisus -teraz fsrby sa tak delikatne ze spokojnie mozesz farbowac
Babina - ja mimo brania nadal luteiny po porannym jej wyplynieciu mam zoltawe ullawy. Mysle ze to oki. Ale ja zawsze mam jakos sporo wydzieliny :/ nie ma opcji aby nawet nie bedac w ciazy przechodzila dzien bez wkladki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry