reklama

Październik 2014

Czarna!!! Ja pierdziele!!!!!! :) :) :)
Trzymam kciuki!!! Ale mnie zatkało!!! Pisz smsa o każdej porze dnia i nocy!!!! Ja dzisiaj sama w domu śpię to przynajmniej bede miała co robic :)

Najedz sie przed szpitalem zebys miała sile rodzic :)

reklama
Wzielam magnez, nospe i leze juz od godziny. Wanny niestety nie mam wiec w niej nie posiedze. Za chwile ide wziac prysznic. Caly czas boli mnie tak jakby zaczynal mi sie okres... Maly fika w srodku wiec chyba jest ok :)

Czarnaaaa - superrrrr &&&&& za szybkie rozwiazanie !!! Potrzeba korzystania z toalety jest normlane, tez tak mialam :P szlam a tam nic . Czekamy czekamy bede dzis az zagladac i wygladac naszego pierwszego dzieciaczka :D

Agniecha - taaaaaaak, już ok :) Przespałam noc bez bólu :) Dobrze, że już przeszło. Nic fajnego przechodzić zapalenie ucha bez przeciwbólowych (paracetamol to sobie można wsadzić w tyłek :p ).
Ja muszę mojego namówić na mycie okien.

Mizzah - a coś się dzieje? Rumianku możesz spokojnie użyć, działa łagodząco. Możesz jeszcze podmywac się jogurtem (bez cukru) na odbudowanie dobrej flory.

Babina - może to od czopa? A jak pachną? Jak tak jogurtowo/kwasnie to ok, ale jak rybką, to raczej infekcja.

Kotulcia - ja mylam na kolanach i nic :p

Czarna - trzymam kciuki!!!! Jak teraz? Skurcze są? Cóż za emocje :)

Enya - trzymaj Basię w brzusiu :)

Wlasnie wróciliśmy od znajomych i wiecie co? Zamiast cieszyć sie prawdopodobnie ostatnim w życiu takim spotkaniem to martwilam sie czy mi wody nie odejdą na ich nową wspanialą kanapę. Szaleństwo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry