reklama

Październik 2014

reklama
Dziewczyny czy Wasze maleństwa też mają problem z kupką?
Bo u nas to masakra jest :(

Jestem ciekawa co tam u Katinki

No nic!!! Jestem wkurzona. Dziś mam termin z OM.

Jestem po wizycie. Skurcze dość mocne mam co 15 minut ale rozwarcia nie ma. Reszta wszystko ok. I tu klops. Bo na wywołanie mnie nie weźmie. Mam jeździć do niego co 2 dni. Powiedział że w sobotę następne KTG i USG. Powiedział że zadecyduje w sobotę co ze mną zrobi. Mały waży 3924g.
Zapytałam czy może dać mi coś na wywołanie bo chcę SN a mały coraz większy, to powiedział że jeszcze poczekamy bo nie ma wskazań do tego albo do cesarki.

Czy jest któraś brzuchatka po terminie albo na dniach. Co wam ginek mówił?

Izabella ja skurcze mam, ale mało regularne i nie bolesne. W czasie wizyty też miałam jeden, aż lekarka się dziwiła, że tak długotrwały.

Ja uzgodniłam z synusiem, że ma czekać na tatę, który właśnie jest w pracy na morzu i dopiero jutro wraca. Oprócz tego mają mi robić zabudowę w łazience w sobotę i garderobę w poniedziałek, więc ma się wstrzymać z przyjściem na świat i dotrwać co najmniej do wtorkowego KTG ;)

Katinka jakiegoś dziwnego masz lekarza. Ja mam termin za 2 tygodnie, a już lekarka mi wspominała o wywoływaniu porodu, żeby nie czekać do przekroczenia wyznaczonego terminu. Choć z drugiej strony przy ciąży bez żadnych obciążeń chorobowych mówi się, że można czekać do 42 tygodnia, więc może dlatego Twój lekarz ma takie podejście.

Ostatnia edycja:
Renius gratkii i duzo zdrowia!

Katinka ja jestem na dniach bylam wczoraj na ktg mialam skurcze co jakies 10 minut nie za mocne w mojim odczuciu. Moja ginekolog mnie nie badala powiedziala tylko ze moze sie rozkreci a jak nie to w poniedzialek na wizyte mam przyjsc, ja sie zaczynam martwic bo moj maly tez duzy bedzie i nie chce rodzic po ukonczonym 40 tc:-(

renisus - ogromne gratulacje, mimo tak ciezkich przejsc . Teraz juz bedzie tylko lepiej

Czarna - ja dawalam ok 4 kropelek, one nie wchlaniaja sie w organizmie tylko przez niego przechodza wiec sa naprawde bezpieczne :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry