reklama

Październik 2014

Bardzo długo czekałam na dziecko, a to nie teraz, a to nie było z kim i teraz kiedy wszystko pięknie sie układa i zdecydowaliśmy sie to mnie czasem oblatuje strach. Czy dam radę, czy będę dobra mama i jak ja to wszystko ogarnę. Na szczęście mój P ściąga mnie na ziemie i wtedy jakoś tak odrazu mi lepiej. Moja mama miała 17 lat jak mnie urodziła a w moim wieku miała nas trójkę , skoro ona mogła to i ja dam radę ;) każdy kto czuje ten ogrom odpowiedzialności pewnie jeste trochę przerażony ale damy radę :)

reklama
Mnie też kręgosłup pobolewa,czasem to tak,że nie daję radę.
Ja mam w razie czego mamę do pomocy,wspaniała osoba,jesteśmy jak siostry,więc zawsze mogę na nią liczyć w razie czego :)

Dziewczyny wy może wiecie co może oznaczać zwiększona wartość % limfocytow we krwi? Bo odebrałam dzisiaj młodej wyniki i ma 56% przy normie do 50%. Reszta w porządku.

garmelka - to jest polski program dokumentalny w Polsat Cafe, kręcą prawdziwe porody bez improwizacji, ja zwykle trafiałam na niego o 15 po południu ale nie mam pojęcia czy leci codziennie czy tylko w niektóre dni.

Kurcze ale mnie piersi bolą, najgorzej brodawki, aż ciężko się dotknąć :sad:

Justine my w sumie mamy znajomego stolarza - brata mojej przyjaciółki tylko jakos to trzeba teraz zorganizować. Nie mam planów kuchni, łazienki i salonu bo projektant czeka na pieniądze, podłogi też mamy wybrane ale musimy mieć kasę, generalnie tylko kasa i kasa.....A tu kredyt za pasem:baffled:

Ja tez mam dziewczyny maksymalnego lenia, wy piszecie o obiadach a ja nie mam kiedy gotować....Kończę pracę, jadę po córkę do szkoły, później 3 razy w tygodniu zawożę ją na tańce wracamy o 19 do domu. A w dni kiedy nie chodzi nadrabiam zaległości zakupowe i towarzyskie. Często śpię po południu, tak 2 godzinki muszę się zdrzemnąć bo wstaję codziennie o 5:30 do pracy....

Witam ;)
Ja dziś wstałam o 4:20 bo mąż ma dziś dzień szkoleniowy,ale dzięki temu ogarnęlam już troche spraw :) Teraz przerwa na śniadanie i dalej w wir pracy ;)
Miłego dnia!

witajcie drogie przyszłe mamy, dawno mnie nie było tutaj.jakos czasu brak;( powiedzcie jak wygląda u was waga? ile przytyłyście ?ja mam skończone 19 tygodni i już prawie 5 kg na plusie..

reklama
Witam się i ja w ten deszczowy poranek.

No to wygląda na to że ja najwięcej. 13 kg mi przybyło. Nie jestem jakaś smutna z tego powodu bo miałam niedowagę. Przy wzroście 172 ważyłam 56 kg. Jak już wcześniej pisałam wszystkie kilogramy są w brzuchu, biuście i trochę w pupie. Reszta bez większych zmian.

Madzia jak ty to robisz i skąd masz tyle energii. Ja nie narzekam bo też chodzę spać koło dwunastej i wstaję wcześnie ale ty laseczka szalejesz!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry