reklama

Październik 2014

Wróciłam z zakupów w Biedronce.
Kupiłam sobie koszule nocną do karmienia i leginsy - wydają się całkiem nieźle gatunkowo.

Jeśli chodzi o pierwszeństwo to tak jak się spodziewałam nikt mnie nie przepuścił a kasjerka też nie zaproponowała szybszego skasowania. Ale na kasie był rysek z człowiekiem na wózku inwalidzkim - nie było żadnego mama z dzieckiem czy z brzuszkiem... Na szczęscie kolejka szybko się rozładowała. Wkurzył mnie tylko jakiś starszy koleś z żonką - tak sie spieszyli że kiedy kasjerka skonczyla mnie kasowac oni juz byli po mojej prawej i lewej stronie i czekali na swoje zakupy;/ co za natręty.... Postanowiłam, że na zakupy będę chodzić z mężem - ja jestem za nerwowa i zaraz wywiązała by się awantura - a on za to uwielbia takie "akcje" więc może w ciągu mojej ciąży wyedukujemy trochę społeczeństwa hehe :-D

Dziewczynki - jem truskawki podziabane w kubku z odrobina cukru - nareszcie pyszne w smaku! mniam!!!

reklama
Moje spodnie ciazowe robią sie przyciasne w pupie... Brzuszek dobrze leży ale raczej długo w nich nie pochodzę :) rozmawiacie o urlopie a ja na swój czekam jak na zbawienie. Jeszcze 5 tygodni. Praca nie jest ciężka tylko wstawanie o 4 nie jest przyjemne. Po tylu latach powinnam przywyknąć ale jakoś dalej mnie wkurza jak musze wstać o 4 . Na szczęście jutro jadę do polski na pare dni. Mój P niestety musi zostać w dani a szkoda bo urodziny mojego dziadka i fajnie by było zeby byl ze mną. Najpierw dali nam razem wolne po czym sie rozmyślili. No cóż dobrze ze chociaż ja sobie odpoczne a on odpocznie odemnie :)

Ja będą w realu ostatnio miałam taką sytuację,że jak już doszło na moja kolej w kolejce to Pani na kasie mi powiedziała,że dlaczego nie poszłam do kasy z 10 artykułami,nawet jak mam więcej to mogę tam iść w moim stanie.Także miło,że zwróciła uwagę,bo nie jedna by nic nie powiedziała ;)

Dzisiaj byłam w jednym sklepie i oglądałam wózki,i chyba się zdecydujemy na tako sportime,najnowszy wózek tej firmy.
Z łóżeczek jednak nie było nic ciekawego,więc się skuszę na to na allegro ;)
A dziś będę zamawiać rzeczy na allegro.

Tez myśle o tym wózku albo o tako captiva mohican. Chciałam x-landera ale w sklepie obejrzałam i stwierdziłam ze gondola strasznie słabo chroni przed wiatrem i śniegiem wiec sie rozmyslilam.

Katinka: zazdroszczę rodziny w górach i Morskiego Oka. Ja po dłuższym spacerze ledwo żyję. My zawsze chcieliśmy mieć kogoś w górach. Ale na pocieszenie mam rodzinę nad morzem.
Ja dziś też wózek kupuję. Jak m wróci z pracy od razu pędzimy. Ja muszę kupić podwójny bo moja córka nie garnie się do chodzenia i wiem, że jak drugi maluszek się pojawi to trzeba będzie tą starszą też na wózek brać.

Tez myśle o tym wózku albo o tako captiva mohican. Chciałam x-landera ale w sklepie obejrzałam i stwierdziłam ze gondola strasznie słabo chroni przed wiatrem i śniegiem wiec sie rozmyslilam.

Sportime pięknie się prezentuję,jest solidnie zrobiony i napewno maluszkowi będzie w nim wygodnie ;) U nas kosztuję około 2000 zł,ale można liczyć na rabat jeszcze ;)
A masz już jakis kolor obrany?Bo my raczej ten niebieski ;)

Madzia, Judy zobaczcie sobie jeszcze tu, nie znam się siostra wybierała i są sporo tańsze niż Tako:
Tutek - producent wózków dziecięcych

Ja już mam wózek, właśnie Tutek Grander Afryka Zebra.

Wawka ja naszczęście mam rodzinę po całej Polsce rozsypaną, nad morzem też. Kołobrzeg i Ustka. Więc czy góry, czy morze to nie problem. Super.

Ostatnia edycja:
reklama
Madzia zobacz sobie jeszcze tu, nie znam się siostra wybierała i są sporo tańsze niż Tako:
Tutek - producent wózków dziecięcych

Ja już mam wózek, właśnie Tutek Grander Afryka Zebra.

Wawka ja naszczęście mam rodzinę po całej Polsce rozsypaną, nad morzem też. Kołobrzeg i Ustka. Więc czy góry, czy morze to nie problem. Super.

Ok,dziękuję ;)
Nie obrażając nikogo bo każdy kupuję co mu się podoba,i na co pozwalają finanse ale firma chyba stara się robić jakieś podróby tako,co nic nie mają wspólnego z tą firmą ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry