reklama

Październik 2014

Kobietki jeśli planujecię jeszcze dzieci to kupujcię kolory wózka neutralne ;-)nie popełniajcię mojego błędu kupiłam niebieski i jak się okaże że będzie dziewczynka to będzie zonk;-)

Pscołka- w mojej dziurze brak cywilizacji i takich ogłoszeń na drzwiach brak tylko mowa o inwalidach i weteranach wojennych;-)

reklama
Ok,dziękuję ;)
Nie obrażając nikogo bo każdy kupuję co mu się podoba,i na co pozwalają finanse ale firma chyba stara się robić jakieś podróby tako,co nic nie mają wspólnego z tą firmą ;)

Sorry, chciałam tylko pomóc.

Tutek ma całkiem inne ramy, i kółka a i wygląd jest inny... ale może mi inaczej wyglądają. No i producentów jest pełno i wszystkie wózki są podobne, więc takie pisanie że ktoś kogoś podrabia to bez sensu. To była tylko moja sugestia co do ceny.

MonaG mi to tak jakoś obojętne co do kolorów, chłopca w różowy to jakoś nie bardzo ale dziewczynkę w niebieski to jak dla mnie ok. Pokój maluszka jest kawa z mlekiem z akcentem niebiesko-turkusowego. Jeszcze nie wiem czy chłopiec czy dziewczynka.

Ostatnia edycja:
Sorry, chciałam tylko pomóc.

Tutek ma całkiem inne ramy, i kółka a i wygląd jest inny... ale może mi inaczej wyglądają. No i producentów jest pełno i wszystkie wózki są podobne, więc takie pisanie że ktoś kogoś podrabia to bez sensu. To była tylko moja sugestia co do ceny.
Wiem,że chciałaś pomóc i dziękuje Ci za to ;)
Ja jednak wyraziłam swoje zdanie.I podkreśliłam,że każdy kupuję co mu się podoba i co mu odpowiada :)

MonaG- mi to obojętne czy moj córa pojedzie niebieskim ;) no syna jednak bym do różowego nie wsadzala. Nie wierze w to ze kolory sa przeznaczone do płci ;) mój P jedynie narzeka ze za jasny.

Moja babcia mi kupowała na syna rzeczy różowe a ją dostawałam szału :@ bo za jej czasów chłopców ubierali w różowe ciuszki! Na szczęście jej to wybiłam z głowy szybko!;-)

Mi sie wydaje ze marka nie ma znaczenia, wazne zeby wozek byl porzadny, czesto przedmioty od mniej znanego producenta sa takiej samej jakosci a czasami i lepsze niz znanego, a cena ich jest nizsza bo nie placi sie za marke. Dla mnie wszystkie wozki sa prawie identyczne roznia sie detalami i niepotrafilabym rozroznic ktory jest jakiej marki. Samochody tez czesta sa podobne do siebie roznych marek i raczej nie ma mowy aby jeden byl podrobka drugiego. Ale to tylko moja opinia, ja wiem czego bym oczekiwala od wozka gdybym miala kupowac i nie patrzylabym na firme. Na szczescie dostane wozek po siostrzencu:-)

Cześć dziewczyny :)

ale dzisiaj miałam zabiegany dzień, dopiero teraz mam możliwość zerknąć co tam u Was.

Widzę, że znów został poruszony temat wózków. Ja miałam kilka etapów, podobały mi się przeróżne, począwszy od Quinny Moodd, później Joolz Day, rodzinka mnie jednak ostudziła, żebym poszukała czegoś tańszego, następnym faworytem był Graco Symbio, ale przy ostatniej wizycie w Smyku ekspedientka zaproponowała mi X-Landera X-Pulse i szczerze powiedziawszy spodobał mi się i jest teraz na tapecie u nas, chyba się na niego właśnie zdecydujemy.

Justine ten x-lander najbardziej mi sie podoba.
Czy wy tez macie zgage? Mnie od 3 dni meczy potwornie cala dobe, jak jem lody to mam 5 minut spokoju a pozniej znowu

lucus u mnie zgaga co jakis czas sie pojawia ale jakoś tak odpukać szybko mija

za to dzisiaj potwornie boli mnie głowa i dobrze że ten dzień sie już kończy bo juz nie daje rady, a w ogóle jakie tabletki można brać np na ból głowy ?? nie chcę z każdą drobnostką dzwonić do lekarza bo jakos tak mi głupio,

reklama
Heja, ja juz chyba zapomniana :-/ próbuje Was nadrobic ale nie idzie takie tempo narzucilyscie... Pisze bo potrzebuje sie wygadac.. u mnie strasznie.. bylam 5dni w szpitalu zaczelam krwawic i dostalam skurczow.. mialam jakas opuszczke czy coś takiego.. podejrzewali bakterie, dzieki Bogu okazalo sie ze jej nie ma.. podawali mi antybiotyk ktory mnie uczulil.. masakra. Jak przy kazdej wizycie robilam mocz+morfologie, mocz znow do bani. leukocyty wpw 20-30.. dzis bylam na kontroli okazalo sie ze mam brac antybiotyk, 3 juz w ciąży, mam zrobic powiew na mocz, pewnie jakaś bakteria... a jakby tego jeszcze bylo malo to mialam dzis polowkowe i okazalo sie ze Malutka( będZiemy miec dziewczynke) ma niedomykalnosc zastawki.. no to juz sie calkiem zalamalam :-( podobno nie ma sie jeszcze co nastawiac na zle, bo to wczesny etap rozwijania serduszka itp. ale ja juz swiruje. czy któras z Was sluszala, mialy tak wasze maluszki i wszystko bylo dobrze??? Rzeczywiście nie mam sie czym przejmowac... Pomozcie :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry