Magdalena u mnie ostatnio młoda miała spokojniejszy dzień, nie obudziła mnie kopniakami i w sumie przez cały dzień jakaś markotna była - ale też sądzę że pupą się odwróciła i tak jak Cyntia pisała prawdopodobnie kopała w stronę pleców
Na drugi dzień rozkopała się z nawiązką - jak już pisałam na nią działa mleko z płatkami
Czarna wagi to ja zazdroszczę
Tylko 6kg+ i 58kg to ja mając tyle zaczynałam tą ciążę - dzisiaj na wadze było 69,5kg
Czyli 11,5kg na plusie
I obiektywnie stwierdzam że mam dużą dupę
Ale mąż stwierdził że jakże ponętną;-) Nie ma co się oszukiwać że będę się ograniczać jak mogłabym zjeść konia z kopytami a im bardziej się pilnuję tym potem większe napady głodu mam... Pogodziłam się z tym że pewnie znowu przytyję 20kg no ale chyba taka moja uroda po prostu
Jeśli zaś chodzi o szyjkę to tak na pewno od leżenia może się wydłużyć
Wychodząc ze szpitala po infekcji miałam 42mm a na badaniu u gina po 1,5tyg miałam 30mm a po miesiącu oszczędzania się skoczyła na 35mm
I mój gin powiedział że tak właśnie się dzieje jak się mniej kobieta stresuje i dużo odpoczywa
U niego szpital obowiązkowo jak spadnie poniżej 20mm
Kupiłam sobie dzisiaj takie pumpy 3/4 z gumką beżowe i czarne (taki a'la lniany cieńki materiał) a do tego dowie tuniki - i zapłaciłam u nas na targu za wszystko 50zł
I zrobiłam koktajl jagodowy i bób kupiłam bo uwielbiam
Czarna wagi to ja zazdroszczę
Tylko 6kg+ i 58kg to ja mając tyle zaczynałam tą ciążę - dzisiaj na wadze było 69,5kg
Czyli 11,5kg na plusie
I obiektywnie stwierdzam że mam dużą dupęJeśli zaś chodzi o szyjkę to tak na pewno od leżenia może się wydłużyć
Kupiłam sobie dzisiaj takie pumpy 3/4 z gumką beżowe i czarne (taki a'la lniany cieńki materiał) a do tego dowie tuniki - i zapłaciłam u nas na targu za wszystko 50zł

a mogłoby czasem pójść gdzieś wyżej ;-)
Potem Chodakowska pomoże :-) Ja już w czasie ciąży zakupiłam jej dwie nowe płyty a wcześniej miałam 4 ;-) Ale im więcej tym lepiej bo treningi się tak szybko nie nudzą.
Poza tym ja mam jeszcze sentyment do Chodakowskiej przez to że też pochodzi z Sanoka. Taka ziomalka ;-)