reklama

Październik 2014

Kolezanka w niemczech miala przepisane diasporal magnesium I mowi ze lezala I szyjka sie wydluzyla ale w pl moNa to kuoic tylko online nie ma dostepu inaczej do tego. Ale to lekarz ci orzepusal ten z b6? Moglabys mi pidac pelna nazwe firmy? Bo jesli jeat dobry to najwyzej ten zamowie. Zalezy mi zeby byl w 100 procentach bezpieczny dla kobiet w ciazy. Sorki ze tak panikuje ale w obecnej sytuacji wole dmuchac na zimne tym bardziej sie martwie jak ten magnez bedzie wygladal w polaczeniu ze sterydami ktore mi podali. Od tego lezenia w domu idzie zwariowac ;p

reklama
Magdalenka - tak :) I ten sam lekarz najpierw przepisał Magne B6 - na skurcze rąk i nóg, a później na stawianie się macicy ChelaMagB6.

Po tym Chela w końcu przestałam mieć skurcze rąk i nóg i macica jest spokojniejsza - choć po dzisiejszej kłótni z P. nie wiem czy będzie taka spokojna.

Domka - no to świetnie!!!!!!! Gratulacje dobrego wyniku :)

Agniecha - eh, ostatnio (w długich tygodniach mogę już liczyć) potrafi podnosić głos o pierdoły. Ja poplakuje godzinę, mam dola, a ten później wraca, powie "przepraszam" i już ma być fajnie i miło. Męczy mnie ta jego wybuchowosc, bo nie lubię się kłócić. Nie wiem co mu się stało.... On się nie potrafi kłócić - po prostu zaczyna się aferowac i nie pozwala nawet zdania dokończyć. Oczywiście dowiedziałam się, że jestem jak moja matka - a to jego ulubiona szpila.

Cyntia, przykro mi :( Nie wiem co poradzić bo łatwo sie gada :( Myślę, że powinnaś poważnie z nim porozmawiać skoro trwa to już kilka tygodni, może on nie może się odnaleźć w nowej sytuacji? Tym bardziej, że nie powinnaś sie teraz denerwować, wie jaka jest sytuacja z Twoja mamą i jeszcze Cię do niej porównuje. A wiem jak to boli bo mój m też czasem tak mówi a ja mam ochotę wtedy go zabić bo nigdy nie chcę być taka jak ona w niektórych kwestiach. Musisz postawić go do pionu bo niedługo urodzi mu się dziecko i dopiero wtedy Wasz świat wywróci się do góry nogami..... Trzymam za Was kciuki

Magdalenka, dbaj o siebie, musisz jak najwięcej leżeć, będzie dobrze

reklama
Dziewczyny- a pamiętacie jak jakis czas temu kilka z nas miało akcje "siedzisz w domu cały dzien i nic nie robisz-nie sprzątasz" ??
U mnie znowu sie dzisiaj rano powtórzyło bo mój gwiazdor nie miał glodkich czarnych skarpetek czystych tylko z jakimiś wzorkami albo inne kolory... I juz nabuzowany chodził jak atom!! A sam nie wie nawet jak sie drzwi od prali otwiera!!!!!
Ja jestem ciekawa jak to bedzie jak sie pojawia Maleństwa... Wiadomo ze wtedy juz na drugi plan zejdą ... Boże, żeby tylko nas nie pozdradzali z innymi babami albo nie zgejeli :)

Domka- gratuluje!! Bardzo sie cieszę:)))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry