Witam się z rana
pscółka - wracaj wreszcie od tych teściów, ileż można siedzieć? ;-) Ja bym już oszalała, podziwiam
cyntia - a jesteś pewna że ten termometr jest douszny? bo też go oglądałam ale jakoś wywnioskowałam że to po prostu bezdotykowy. Ja sobie zapisałam kiedyś taki
Termometr Braun IRT 4020 - Ceneo.pl któraś z Was tu polecała, że podobno bardzo dobry, właśnie douszny.
marrika - a ja historii z brokatem nie słyszałam i się wczoraj popłakałam ze śmiechu jak czytałam
A jak już mowa o sklerozie ciążowej to ja zrobiłam numer kilka dni temu.... Wracając od rodziców zaparkowałam pod blokiem, wzięłam zakupy i poszłam do domu. Wszystko fajnie tylko, że zapomniałam zamknąć samochód

Po dwóch dniach dopiero jak znów do niego wsiadałam okazało się że stał cały czas otwarty... Na szczęście nic nie zginęło ze środka, a był tam dowód rejestracyjny
Ja dziś znów się wyspałam, w ogóle śpię jak dziecko, wstaję tylko na siku i znów zasypiam

tak jakby mój organizm wiedział że to ostatnia szansa na wysypianie się he he.
Co do filmów i seriali na bezsenne noce to my z mężem ostatnio co wieczór oglądamy serial Prison Break, oczywiście ściągnięty z neta. Najlepszy serial jaki w życiu widziałam!! O gościu który celowo trafia do więzienia aby wydostać stamtąd swojego brata skazanego na egzekucję. Zakochałam się w tym serialu po prostu! A główny bohater.... hmmmm też jest na co popatrzeć ;-) Także jeśli będzie Wam się kiedyś nudziło to polecam.
No dobra, trochę popisałam a teraz idę gotować jakąś zupę. Potem na obiadek tarta z pomidorami i mozarellą, taki mam plan