reklama

Październik 2014

Ja zjadłam o północy kawał torta- ciotka zrobiła takiego pysznego orzechowego i do tego szklanka kakao:)
Z tym cierpnięciem to chyba nie ma rady - Dzidzi musi uciskać na jakis nerw... A co bedziesz miała??
Imię wybrane?
Ja juz sie wykapalam i sie położyłam ale czy zasnę to sie okaże... Hmmm

reklama
Poranna zmiana bezsennych wita :D
No nie chce mi się spać, no.

Mona - współczuję afery z chłopem :( Mam nadzieję, że szybciutko się ogarnie....

Gdy Aduś leżał jak wcześniej, to jego wybibasy były wyczuwalne, ale takie subtelne, słodkie i przyjemne :D
A teraz czuję go konkretnie, jakby drążył mi tam, nomem omen (- ładnie nawiązując do swojego nazwiska), jakiś kret :D
Jest konkret. No aż mi głupio się przyznać - no wiadomo, że cieszę się, że się rusza, no ale to nie jest za przyjemne. Z resztą: o 5 rano?

Cyntia ja czasem mowie ze mam karpia bo tak nagle zaczyna tam swirowac ze az sie boje:-) wczoraj mowie lekarce ktora zastepuje moja o tym a ona sie mnie pyta to chlopak? Hehe nie wiedzialam ze to moze byc tego wyznacznikiem:-d

No widzicie ja historię z brokatem raz tylko słyszałam o tej koleżanki a widocznie bajer pocisneła że to jej się przydarzyło :-) no w sumie mało ważne bo śmiechu było co nie miara jak opowiadała w szkole :-D

Ja też strasznie źle śpię :-/ nie mogę sobie pozycji znaleźć. Ciężko mi w nocy się zwlec z łóżka do toalety :-/

Polecacie jakas maść do sutkow? Ja że starsza używałam castor equi. To maść homeopatyczna. Dobra i skuteczna i nie trzeba z piersi zmywac przed karmieniem

kotulcia- w poprzedniej ciąży też cierpiałam z powodu skurczy i to takich co 3-4 min które mogły trwać pare dobrych godzin mimo brania Fenoterolu ale dotrwałam jakoś do 38 tc.
Wczoraj w nocy dostałam skurczy co 2-3 min. Wzięłam No-Spe ale nic nie pomogło,wiec wzięłam Fenoterol (został mi jeszcze z poprzedniej ciąży) i dopiero po jakiś 2h się uspokoiło:/

Dzień dobry :)
ja rano nie mam problemu ze snem ale za to wieczory są dla mnie paskudne. Mniej więcej od godziny 18 jest mi juz cięzko, plecy pobolewają, jak Mati zaśnie zasiadam przed tv żeby coś pooglądać ale tylko kręcę się z jednej strony na druga bo w każdej pozycji mi nie wygodnie. Zasnąć tez nie mogę. Ostatnio nie lubię wieczorów :szok:

Garmelka, ja mieszkam przy Pl. Jana Pawła II,
Co do szpitala to nie doradzę, myślę że skoro masz lekarza który pracuej na Borowskiej to lepiej tam. Ja dobrze znam szpital na Brochowie bo tak leżałam w lutym i rodzilam tam Mateuszka więc jakoś tam mnie ciagnie :)

Ostatnia edycja:
Witam się z rana :)

pscółka - wracaj wreszcie od tych teściów, ileż można siedzieć? ;-) Ja bym już oszalała, podziwiam :happy2:

cyntia - a jesteś pewna że ten termometr jest douszny? bo też go oglądałam ale jakoś wywnioskowałam że to po prostu bezdotykowy. Ja sobie zapisałam kiedyś taki Termometr Braun IRT 4020 - Ceneo.pl któraś z Was tu polecała, że podobno bardzo dobry, właśnie douszny.

marrika - a ja historii z brokatem nie słyszałam i się wczoraj popłakałam ze śmiechu jak czytałam :-D

A jak już mowa o sklerozie ciążowej to ja zrobiłam numer kilka dni temu.... Wracając od rodziców zaparkowałam pod blokiem, wzięłam zakupy i poszłam do domu. Wszystko fajnie tylko, że zapomniałam zamknąć samochód :baffled: Po dwóch dniach dopiero jak znów do niego wsiadałam okazało się że stał cały czas otwarty... Na szczęście nic nie zginęło ze środka, a był tam dowód rejestracyjny :baffled:

Ja dziś znów się wyspałam, w ogóle śpię jak dziecko, wstaję tylko na siku i znów zasypiam :) tak jakby mój organizm wiedział że to ostatnia szansa na wysypianie się he he.

Co do filmów i seriali na bezsenne noce to my z mężem ostatnio co wieczór oglądamy serial Prison Break, oczywiście ściągnięty z neta. Najlepszy serial jaki w życiu widziałam!! O gościu który celowo trafia do więzienia aby wydostać stamtąd swojego brata skazanego na egzekucję. Zakochałam się w tym serialu po prostu! A główny bohater.... hmmmm też jest na co popatrzeć ;-) Także jeśli będzie Wam się kiedyś nudziło to polecam.

No dobra, trochę popisałam a teraz idę gotować jakąś zupę. Potem na obiadek tarta z pomidorami i mozarellą, taki mam plan :happy2:

To widzę że moja historia przy waszych to pikuś bo wkońcu kolacja była zjedzona:)

Laski też wam tak puchną stopy??? mi dokładnie bardziej prawa, nawet po przespanej nocy mam ją dalej spuchniętą, kostkę wewnątrz wielkości piłki do tenisa i jeszcze mi naczynka na tym pękły aj

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry