reklama

Październik 2014

Kochane moje powiedzcie mi czy śpicie tylko na lewym boku tak jak to jest zalecane bo mi dretwieja ręce i budza mnie w nocy powiększający sie brzuszek powoli utrudnia mi dobrać pozycje do spania co ja sie namęcze czasami zeby zasnąć macie jakieś swoje sposoby?

reklama
Koleżanka szykując się do gin na wizytę pomyliła spray odświeżajacy do klementyny z brokatem w sprayu :-D:-D:-D wskoczyła na samolot a gin do niej: Ale się panna do mnie wystroiła! Dopiero jak ubierała majki to się skapnela o co chodzi :-D:-D:-D

Mroczko, ja śpię jak wyjdzie. Zwykle budze sie na pleacach i nic na to nie poradzę. Przed ciążą spalam tylko na brzuchu więc i tak jest ciężko sie przestawić.

Po zajęciach w szkole rodzenia o porozie i wizycie na porodowe. W sumie dużo czytałam, więc nic sie nie dowiedziałam szokujące. Tylko ze jak sie już dostanie zzo to jest nudno i niektore pary karty przynoszą i grają :-).
A i powiedzieli jeszcze żeby nie brać kapci z materiału bo jak odejdą wody to będą do wyrzucenia. I ze najlepszy do porodu duży męski tshirt.
I ewentualnie małe koło ratunkowe dmuchane może sie przydać do siedzenia po, zwłaszcza jak wyjdą chemoroidy. Odradzają koła materiałowe ze względu na trudności w utrzymaniu ich w czystości. No i zakaz majtek z fizeliny. Goły tyłek w łóżku a na wycieczki do toalety siateczkowe lub bawełniane. Tyle, może komuś sie przyda.

Mroczko - 28 termin z om na 16.10 a z usg na 8.10 :)

Agniecha- powiem Ci Ze fajnie ten brochow wyglada... Sama juz nie wiem co robic, mój lekarz jest z Borowskiej i tam w sumie znam juz ten szpital, warunki tez sa ok ja sie tylko stresuje ze sala do rodzinnego bedzie zajęta:( a w jakiej części wrocka mieszkasz? Ja oltaszyn wiec na borowska 1,5km a na brochow niby tez nie daleko hmmmm

Wyspalam sie dzisiaj i teraz oglądam Likwidatora ze Schwarzenegerem- mega akcja :) hehe

Te historię z brokatem to już słyszałam ze 100 razy w różnych miejscach od czasów liceum ;)

Mroczko - a bierzesz magnez? Mnie magnez pomaga.

Mona - polez jutro.... Leniuchowanie się przyda!

Ania - Ty też grzecznie leż :) i żadnych szaleństw na zakupach czasem, jeszcze będzie czas! Ze mną na SR jest dziewczyna, która krwawila w 26 tc z powodu obniżonego łożyska i teraz jest w ok. 33 tc i jest ok.

Mój młody coś dziś zaszalal w brzuszku. Dosłownie jakby sobie tam tańczył do "Kaczuch". Już nie wiem jak teraz leży. Wierci się równo. Tam, gdzie mnie chyba nóżkami kopie, to już jestem dziś obolala, a teraz znowu tam gmera. Au.

Wiecie jaką mam śmieszna dolegliwość? Boli mnie stopa prawa :-( podejrzewam że od ciężaru już mi dokuczaja:-(

Ją z moim się pokłóciłam znowu spania nie mam. Jezu jak ten facet mnie denerwuje

Mona- chłopy to inny gatunek... Dla mnie taki "upośledzony" i trza kochać- nic nie poradzisz:) nerwy nie pomogą...

Ja dzisiaj spania nie mam bo w dzien spałam 3 godziny. A teraz to tak wogole śpię ciągiem max 5 godzin bo więcej moje biodra i pachwina nie wytrzymują.

reklama
Garmelka witaj w klubie tez niemoge zasnąć oglądam na tlc o Cyganach jak wychowują dzieci i juz samA niewiem jak mam leżeć bo mi cierpią nogi a mała ciagle sie wierci i siedzi mi na pecherzu a to powoduje ze latam co chwile do kibelka masakra :-)wiecie co bym zjadła eklera ajjhjjj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry