rjoanka - tak "dziecko drogie" to bardzo adekwatne

. Potwierdzam, te jednorazowe majtki są odradzane właśnie ze względu na kiepską cyrkulację powietrza
czarna - niestety czasem stopa (dłonie) zostaje ciut większa po porodzie
magdalenka - to my trzymamy kciuki, a Ty trzymaj nogi zaciśnięte &&
Ja od czasu jak jestem u teściów to codziennie już magnez i nospę łykam, bo brzuchol co wieczór pobolewa. W sobotę wizyta, ciekawe jak tam moja szyjka?
marrika - to faktycznie ciąża z przygodami, oby to był już ich koniec
cyntia -. U nas nie ma czegoś takiego jak fartuch dla męża, był ubrany w swoje ubrania. Ja też używałam tych gazików włóknikowych, nie są takie szorstkie.

aczkolwiek do przemywanie dziąsełek się nie nadadzą
mroczko - witaj i gratki. ja przy ponad rocznym starszaku to wymiękam. Już nie mogę doczekać się powrotu do domu, męża i niani (teraz u teściów jestem)
wawka- oj ja już przebieram nóżkami, żeby się pakować i ubranka prasować

, ale najpierw do domu muszę wrócić. Ja też piję taki mix kawowy

, czasem 2 razy dziennie. Z Szymkiem od 5 miesiąca już nie piłam kawy, ale teraz tak się nie da. Aktualnie Szymek chory, a ja jestem po 3 nieprzespanych nocach. W głowie już mi się kręci masakrycznie. Oby dzisiaj trochę pospał, bo się wykończę.
ruda - ja już mam wyprane ciuszki, bo prałam przy okazji ciuszków dla starszaka. Leżą sobie zasunięte w poszewce. Nie sądzę, żeby coś im się stało...
domka - te witaminy dla niemowlaczków nie są na recepty. Ze szpitala dostaje się tylko zalecenia co dawać i od którego dnia
mroczko - a nie masz na sutkach jakiś pęknięć lub białego/żółtego nalotu, czasem może grzybica się przypałętać...