reklama

Październik 2014

Hej jakos nie mam weny na pisanie.

Witaj Izabela.Moja idzie od wrzesnia do pierwszej klasy ale ja jestem zadowolona,tez nie wyobrazam sobie jej jeszcze raz w pięciolatkach,jej pani mówiła ze jest bardzo bystra,diagnoza wyszła perfekcyjnie.A ona bardzo chce isc.
Ha ona jeszcze nawet 6 lat nie bedzie miała bo ona z grudnia.

Jutro wizyte mam.

reklama
U nas Pani w przedszkolu też mówiła że Krzyś sie nadaje do szkoły ale my zdecydowalismy sie go zostawić on nawet nie chciał ale chłopcy już tak mają że troszkę większe z nich leniuszki:-) to Twoja córa też zdolna:-) ja wczoraj miałam wizytę. Mały waży około 1300 i narazie wszystko tak jak być powinno.

Izabella moja mała chce iść do szkoły. Zaczyna coś tam czytać, jak na swój wiek nie ma żadnych trudności i nauczycielki w przedszkolu namawialy nas żeby szła. Zobaczymy jak będzie. Ja jestem dobrej myśli, wierzę że sobie poradzi :-) jest bystra więc nie może być inaczej. I twój synek rzeczywiście bardzo wysoki. Moja na 124cm i jest z tych wyższych dzieci w przedszkolu.

Ja mam na zmianę doła i wpadam w furie. Nie wiem jak oni ze mną wytrzymują! No ale jak mam się nie denerwować jak ledwo łaże, w pachwinach jakby mi kto igły wbijał, kość łonowa jakby miała się zaraz rozlecieć i jeszcze te obrzęki! A mój m przychodzi z pretensjami ze może bym klatkę pozamiatała bo on nie wie w co ręce włożyć! A w domu nie robi nic, wszystko jest na mojej głowie. Póki chodzę zaciskam zeby i robię ale już na skakanie po schodach to siły niestety brak :-(

Enya dużo zdrowia dla mamy :tak: Współczuję przejść z mężem. Mój też daje mi w kość, ale jednak podły charakter to coś innego niż choroba alkoholowa.

Izabella ja jestem niska, ale mój mąż ma 1,88 m, więc zobaczymy jak to będzie z dziewczynkami. Pierwsza była w życiu płodowym stanowczo za duża jak na moje możliwości...

Właśnie skończyłam pisać dla znajomego pismo w sprawie o odebranie władzy rodzicielskiej. Masakryczne są te sprawy rodzinne. Zanim zostałam matką jakoś mniej mnie wszystko ruszało...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry