Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mroczko wyczekalas sie na to swoje szczęście ale najważniejsze że sie udało:-) Marrika ja też boję sie chociaż wiem co mnie czeka. Syn strasznie sie cieszy na brata ale to teraz zobaczymy co będzie potem.
Marrika29 aby było ....:-) mi moja mama opowiadała ze ja byłam istny diabeł do roku płakałam Noc i dzien zaś moj maź to był anioł ponoć ciagle spał strasznie jestem ciekawa wkogo sie Wda czy w mamę czy w tatę ?:-)
Pamiętajcie dziewczyny ze jak dziecko zbyt grzeczne to też może być niepokojące! Lepiej jak niezły rojber bo wtedy wiadomo że dobrze się rozwija ;-) tak to sobie tłumaczyłam z młodą jak całe noce się darła haha
Mroczko- w "liście październikowych mam" masz terminy porodów nas wszystkich...
Marika- chyba mamy tego samego męża - mój tez nawet nie zapyta czy może pomoc w domu- ostatnio odkurzal z 2 miesiące temu a ma nieraz pretensje ze to czy tamto jeszcze niezrobione/ apropo jak wyszedł o 7:30 do pracy do jeszcze go nie ma... Mam takiego dola ze albo mu przypier."@&e jak wróci albo sie wkoncu rozwiode bo co to za życie z chłopem którego wiecznie nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!