reklama

Październik 2014

reklama
Garmelka jak moje koleżanki narzekają na swoich mężów to zawsze mam wrażenie że mówią o moim ;-) takie te chłopy są niestety:-/ a mój wraca codziennie o tej samej porze i weekendy w domu siedzi. Czasem to bym chciała żeby wracał wieczorem i nie zrzedzil bo zachowuje się czasem gorzej niż baba w ciąży ;-)

Mroczko no dała młoda popalić. Pierwsze 4 m-ce idealne dziecko a jak zaczęły się zęby to zaczęła się jazda. Całe noce się darła że chce cyca, smoczka nie chciała więc zrobiła sobie smoczek ze mnie :-D no i po 11miesiącach byłam wykończona psychicznie fizycznie i postanowiłam przerwać karmienie i zaczęła przesypiac całe noce :-)

Izabella - tak, to już ten etap, że przewracanie z boku na bok to wyczyn, u mnie też:tak:

marrika - o tak, pan dobra rada. skąd ja to znam;-). Potwierdzam, mój wyczekany synuś bardzo grzeczny był, teraz nieco charakterku nabrał, ale ogólnie ok. Słucha, z szafek nic nie wyciąga tak więc żadnych zabezpieczeń nie musieliśmy kupować, a w kuchni jak zostawię otwartą szufladę to mi domyka;-). Słodziak:rofl2:

garmelka - to nie zazdroszczę, mój na szczęście zmienił pracę i podejście do życia i zazwyczaj przed 16 jest w domu:rofl2:

Hej mamusie :) ja sie zestresowalam ten test co mi robili w szpitalu ti sie dowuedzialam ze nazywa sie ffn wazny jest przez 2 tyg I okresla czy w ciagu 2 tyg jest ryzyko ze urodzisz maluszka :/ a u mnie wyszedl bardziej na pozytywny :((( midwife I reszta kaza mi dalej czekac wiec opadam z sil :((( ale powiem im jak wszystko bedzie ok za 2 tyg mam wizyte zeby mi powtorzyli ten test. Leze caly czas ale wiadomo do toalety czy zrobic sobie jedzenie to trzeba wstac :(((( staram sie wylaczyc myslenie zeby niuni nie stresowac I zeby nie pobudzic miesni do skurczu :( ale ta bezradnosc mnie dobija :((

Ten test to wyglada jakby ci wymaz z szyjki robili. Fakt zanim trafilam do szpitala to pracowalam 7 godz dziennie na nogach pozniej w domu cos robilam wiec bylam bardzo aktywna. Podejrzewam ze to moze przez to te skurcze I szyjka sie skraca :/

Nigdy nie ma pewności czemu tak sie dzieje. Ja pierwsze dziecko urodziłam w 35 tyg chociaż nic tego nie zapowiadało i czułam sie super. Więc nie gryz sie dlaczego tylko odpoczywaj a może wszystko sie zahamuje.

cześć dziewczynki,
wczoraj mnie nie bylo bo pojechałam z Matim do mojej babci i odpoczywaliśmy na leżaczku caly dzień, tzn ja leżałam sobie a on z kolegą biegali :)

dzisiaj cos kiepsko się czuję, zjadłam śniadanko i poleciała m do kibelka, nie wiem czemu :(

Garmelka, jak zdrówko?

Magdalenka, spokojnie, leż i odpoczywaj i nie myśl czyja to wina itp Wiele z nas ma skracającą się szyjkę i nie wiadomo dlaczego. Jeszcze sę okaże że Ty urodzisz w terminie a inne za wcześnie tfu tfu oby każda urodziła w terminie :) Trzymam kciuki za ciebie &&&&&

reklama
ktoś prosił o dodanie zdjęcia dresiku- dodam wieczorem bo bateria w aparacie padła:eek: Dodam też zdjęcie tego co dzisiaj kupiłam:)
Zdecydowanie mam za blisko do pepco:)
Ja dzisiaj mam dzień lenia:) Mąż w pracy, obiadu nie muszę robić bo wczoraj mąż zrobił zupkę ogórkową:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry