reklama

Październik 2014

Witaj Izabela :-) Czy taki wzrost u 6 latka to teraz norma?? Ja mam 1,60 m i właśnie chcę kupić dla starszej córki tapczanik o takiej długości. Ma 17 miesięcy i myślałam, że kilka lat w nim pośpi...:szok:

Wracam do świata żywych. Dała mi w kość ta glukoza. Nie wiem, czemu w obu ciążach miałam 75 g. Sam roztwór był znośny, bo wlałam sok z połowy cytryny, ale reakcja w ten upał była kosmiczna. Wzięłam sobie materiały do pracy, a nie byłam w stanie siedzieć z otwartymi oczami przez pierwszą godzinę.

Zazdroszczę zakupów. Ja niestety wkroczyłam w drugą fazę remontu. Pokój dla starszej córki odmalowany. Teraz czekam na cykliniarza. Muszę wynieść meble z całego piętra :eek: W pralni mam już miejsce na suszarkę elektryczną :tak:

reklama
U nas bedzie Stas.

Dziewczyny mam jakiegos dola:-( czuje sie okropnie mam straszne nogi! Wszystko mnie wpienia i najlepiej bym zostala sama na kilka dni:-(
Najlepiej by bylo jak by nasz Stasu juz byl ehh

Cyntia - heh te kapsułki omega med to ja nawet mam w domu ale nie ma takiej opcji żebym ja takiego kolosa połknęła! :szok: więc już wolę tran.
Od dziecka niestety tak mam że nie połknę tabletki, chyba że mogę ją pogryźć na drobno a jak już nie mogę pogryźć, np. takie w plastiku to muszę "ukryć" w jakiejś kanapce i udając że jej tam nie ma zjeść :-) No ale aż takie duże jak te to nawet w kanapce się nie ukryją :-D

Czarna, mam tak samo z tabletkami. Strasznie sie nameczylam na początku ciąży bi te witaminy dla nas wszystkie ogromne. W końcu zaczęłam łykac z bananem, takim dobrze pogryzionym w buzi (sori za obrazowosc). Daje niezły poślizg no i ma potas. Teraz robię sobie też koktajle kefir+ banan+dodatkowy owoc i na tym lecę. Stres prawie minął. Ja mam jeszcze tak, ze jak lykam tabletki to ktoś musi sie na mnie patrzeć:-). T

Garmelka ja tez w połowie ciazy przeszłam grypę zero leków myślałam ze sie wykończe polecam ci sprawdzony przepis 4 główki czosnku wyciśnij do tego 4 duże czubate łyżki miodu i wyciśnij sok z 2 cytryn wszystko zalewasz wrzątkiem 2 razy tyle ile ci wyszło z zawiesiny i pijesz po pół kieliszka do tego gorąca herbata gwarantuje ci ze w 2 dni będziesz zdrów jak ryba zdrowe i zero chemi

Kacha88- nie jesteś sama. Ja tez mam moze nie dola ale emocjonalnie jestem rozbita. Pokłóciłam sie z matka i żałuje ze daje sie jej prowokować bo przez to mnie gryzą wyrzuty sumienia ze jednak powinnam brac poprawkę ze jestem w ciazy i olać jej zaczepki. Czasem jednak cieżko odpuścić. Liczę ze jutro będzie lepiej.

reklama
mroczko jak dla mnie czosnek zalewany wrzątkiem lub gotowany w miksturze miód mleko itp. traci swoje właściwości - ja osobiście nawet jak nie jestem chora to jem na surowo - tzn bułeczka + masełko i pokrojony w plasterki czosnek i posolony;) Pomaga ale mąż zawsze marudzi bo śmierdzi się potem strasznie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry