reklama

Październik 2014

U mnie pada deszcz. Uwielbiam to :happy:

A poza tym jakiś mam taki bezpłciowy dzień, nic mi się nie chce. Czytam książkę od południa ale muszę się wreszcie zabrać za obiad :/

Kotulcia pytanko do Ciebie jako eksperta od suplementów ;-) Ty kiedyś pisałaś o jakimś tranie który ma dużo DHA, przypomnij mi z jakiej firmy on był bo właśnie kończę butelkę i coś by kupić...

reklama
Witaj Iza! Też mam 6 latke :-) a teraz będę miała drugą księżniczkę :-) idzie twój synek do szkoły teraz? Moja z marca więc się łapie.także czeka nas sporo zmian :-)

Mój synek w czerwcu skończył 6 lat więc też sie łapał ale zalatwilismy aby został jeszcze w zerowce. Po pierwsze urodził sie w 35 tyg. ( co nie zmienia faktu że chłop prawie 135 cm wzrostu) a po 2 dużo nam choruje - tydzień w przedszkolu i 2-3 tyg w domu i tak w kółko:-(. A Twoja córa chętna na pójście do szkoły?

Cześć Izabella:)

A co taka cisza?
Lenistwo wszystkie dopadlo?? :)
Ja najadlam sie rosołu z koldunami i odrazu mi lepiej- chyba pójdę sie zdrzemnac z wrażenia:) dzis nic innego nie robie tylko sie wyleguje:)

Dziewczynki czy któraś nie ma jeszcze wybranego imienia dla Dzidzi???

Czarna tran GAL - w butelce o różnych smakach 250ml - ok 16zł za butelkę czyli połowę tańszy od reklamowanego Mollersa:)

GAL DHA - 0,25g w 2,5 ml
Mollers DHA - 0,3g w 2,5ml

Minimalna różnica za to w tej cenie to można łyknąć dwie łyżeczki:D

reklama
Czarna - ja biorę DHA OmegaMed Pregna. To jest czyste DHA z alg, czyli lepsze niż tran z ryb. Poczytaj o DHA z alg.

Izabella - witaj :)

Ruda - poka zdjęcie dresiku :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry