reklama

Październik 2014

reklama
Ja kupiłam fride i dla męża gruszkę, bo sie uparł że on nie będzie niczego wciągał i jadł:) Za nic mu się nie wytłumaczy że do buzi nic nie doleci:)
Tez mamy już dużo ubranek, staram się powstrzymywać ale to takie ciężkie:) te ubranka takie ładne:):-D Właśnie wróciłam z pepco z pięknym dresikiem za 15 zł:happy: i jak nie kupić??:)

Enya ja myślę tak jak ty że te 6 lat temu wielu rzeczy nie miałam i dałam rade. Teraz nie szaleje z zakupami bo prawie wszystko mam po córce. Dużo rzeczy pożyczonych, jak dają to biorę :-)

Ja to lubie gadzety ;) ale staram sie nie szalec za bardzo bo z konta szybko ucieka kasa niestety :/ a chcemy na dom odlozuc wiec staram sie z glowa podchodzic I czytac opinie najpierw bo wiadomo jak to poczatkujaca mama ;) doswiadczenia brak :/ ;)

Dziewczyny jeszcze tylko dwa pełne miesiące zostały!!!! ( i to nie każdej) SZOK!!! Jak ten czas leci... Kwietniowe mamy juz sa... A dopiero co ja sie zapisywalam na forum...
Leżę od rana pod kocem w ten upał i mnie na przemyślenia wzięło...
Ktoś wie czy moge rutinoscorbin??

reklama
Nie wiem czy możesz. Ale w aptece jest syrop i tabletki na gardło *spam*. Mnie postawiły na nogi szybciej niż konwencjonalne leki mojego męża. Plus miód,maliny, cytrynka, imbir, sos czosnkowy zrób na wieczór do nachosow i zjedzcie wspolnie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry