reklama

Październik 2014

Dziewczyny jeszcze tylko dwa pełne miesiące zostały!!!! ( i to nie każdej) SZOK!!! Jak ten czas leci... Kwietniowe mamy juz sa... A dopiero co ja sie zapisywalam na forum...
Leżę od rana pod kocem w ten upał i mnie na przemyślenia wzięło...
Ktoś wie czy moge rutinoscorbin??

Nie można w ciąży.Najlepiej idz do lekarza on będzie wiedział co Ci przepisać.
Nie ma co brać na własna odpowiedzialalność.

reklama
Dziekuje dziewczynki:)
Nie mam gorączki ale słaba jestem :(
Jakieś zimne poty mnie oblewają...
Mam ten *spam*- piłam go jakoś w marcu i pamietam ze mi pomógł tylko zgage pó nim miałam... No ale muszę czymś sie wspomóc / ide jeszcze sobie herbatę z miodem i cytrynka zrobić...
Laski uważajcie na siebie- mi sie wydaje ze przewialo mnie wczoraj w nocy/ niby gorąco jak cholera a temperatura spadła- jakis przeciag i sie zalatwilam...

Tylko on jest ważny 7 dni od otwarcia.. jak masz nowy to ok, a jak z marca to już tylko do zlewu :-). Kuruj sie dzielnie. Choć przy tej temperatiurze zimne poty brzmią atrakcyjnie :-).

Rjoanka- oczywiście ze otwarty mam... ;/ fuck- mąż kupi mi wracając z pracy. Nie do pomyślenia żeby przy takim upale sie przeziębić... Ojjj zdolniacha ze mnie:) ide nastawić rosolek - mam kołduny od mamy- ruszę dupsko bo nic tylko leżę smarkam od rana...

Witam przyszłe Mamuski:-) podczytuje was od jakiegoś czasu, a teraz postanowiłam sie ujawnić. Tak jak wy w październiku zostanę Mama poraz drugi. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie w wasze progi;-)

Mam 26 lat i jestem z woj. świętokrzyskiego. Mam już synia 6 letniego i wszystkie znaki wskazują na to że będzie drugi łobuziak. Termin mam na 16 października o ile nie będzie sie spieszył na świat jak jego starszy brat:-)

reklama
Dziewczyny jeszcze tylko dwa pełne miesiące zostały!!!! ( i to nie każdej) SZOK!!! Jak ten czas leci... Kwietniowe mamy juz sa... A dopiero co ja sie zapisywalam na forum...
Leżę od rana pod kocem w ten upał i mnie na przemyślenia wzięło...
Ktoś wie czy moge rutinoscorbin??

Napewno można ASCORUTICAL ja brałam w 3 lub 4 miesiącu jak mnie przeziębienie dopadło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry