rjoanka - no to witamy, rozgość się w klubie
U mnie było dokładnie tak samo z tą szyjką, tj. skróciła się o 8 mm w ciągu 3 tygodni w których czułam się nawet lepiej niż wcześniej i w życiu bym nie powiedziała że coś tam się dzieje. To takie trochę podstępne... Trochę mnie pocieszyłaś tym że Twój gin mówi że leżenie plackiem to nie wszystko, tzn nie żebym zamierzała jakieś spacery urządzać ale może mniej będę bała się wstać choćby do łazienki czy po jakieś jedzenie. Ale kochana u Ciebie i tak jest naprawdę ok w porównaniu do moich 1,98 cm.
Coś się zachmurzyło, oby popadało...
U mnie było dokładnie tak samo z tą szyjką, tj. skróciła się o 8 mm w ciągu 3 tygodni w których czułam się nawet lepiej niż wcześniej i w życiu bym nie powiedziała że coś tam się dzieje. To takie trochę podstępne... Trochę mnie pocieszyłaś tym że Twój gin mówi że leżenie plackiem to nie wszystko, tzn nie żebym zamierzała jakieś spacery urządzać ale może mniej będę bała się wstać choćby do łazienki czy po jakieś jedzenie. Ale kochana u Ciebie i tak jest naprawdę ok w porównaniu do moich 1,98 cm.Coś się zachmurzyło, oby popadało...