reklama

Październik 2014

rjoanka - no to witamy, rozgość się w klubie:baffled: U mnie było dokładnie tak samo z tą szyjką, tj. skróciła się o 8 mm w ciągu 3 tygodni w których czułam się nawet lepiej niż wcześniej i w życiu bym nie powiedziała że coś tam się dzieje. To takie trochę podstępne... Trochę mnie pocieszyłaś tym że Twój gin mówi że leżenie plackiem to nie wszystko, tzn nie żebym zamierzała jakieś spacery urządzać ale może mniej będę bała się wstać choćby do łazienki czy po jakieś jedzenie. Ale kochana u Ciebie i tak jest naprawdę ok w porównaniu do moich 1,98 cm.

Coś się zachmurzyło, oby popadało...

reklama
Nie wiem od czego zacząć...mierze cukry od wtorku przy ścisłej diecie i hurra sa w normie wiec jutro pewnie insuliny mi nie podadzą;-)))ale szczerze powiem że dieta jest bardzo wymagająca .

JUSTINE pewnie coś o tym wiesz;-)? cieszę się że dajesz radę z insuliną trzymam kciuki ciekawe ile ja dam rady bez niej?!!

Często się mówi ze przed akcja porodowa odchodzi czop, co to właściwie jest ten czop bo nie wiem

Hehehe :-D
Babina ale sie uśmiałam:)) sorry , nie gniewaj sie ale jakoś tak śmieszne to zabrzmiało :-D jakaś glupawka mi sie włączyła:)

Ja słyszałam ze skurczybyk dla niepoznaki czasami nie jest podbarwiony krwią ... Hmmm tylko taki budyniowy glut z dodatkiem żel-fixu

Czarna mój Jasiu dostał takiego kopa po tych sterydach...;-)szalał przez kilka dni a teraz temperament osłabł i jest stały;-)))) Masz skończony 31 tydzień to bardzo dobrze nie martw się ja skończyłam 29 a mój gin mówi nogi zaciskać przynajmniej żeby skończyć 32...ale my twarde dziewczyny jesteśmy i dobijemy do 40 ;-))

Cyntia gin mnie zbadał i powiedział że jesteś wszystko dobrze aczkolwiek takie bóle świadczą o skurczach przepisał mi kolejne lekarstwo i powiedział że po 4 dniach przejdzie a jak nie to może oznaczAĆ WCZESNY PORÓD ...PROSZĘ TRZYMAJCIE KCIUKI!!!!

Staram sie myśleć pozytywnie (ale siwych włosów przybywa z dnia na dzień..- .ciąży na nas ogromna odpowiedzialność za nasze maleństwa ....oby urodziły się zdrowiutkie ;-)

Dzięki czarna za przyjęcie. Wiem, ze jeszcze nie jest źle, ale ma czlonkowstwo już zasłużyłam :-).
Gin wyraźnie mówił o odpoczywaniu jak najwięcej, unikaniu wysiłku itd, ale też o tym, ze lezenie plackiem też nie jest wskazane. Mam nadzieję, ze będziesz teraz spokojniej do toalety chodzić. Tylko nie zacznij szaleć :-) !!!

Babina, ten czop nie musi odejść przed. Ale może i jeśli zrobi to za wcześnie to na IP.

Ania, no to ściskamy kciuki i nogi!!!

Ja tez panikuje z tym czopem :/ dlatego kupilam te paski na ph bede sprawdzac I bede spokojniejsza. Ja wozki nie mam dalej.tzn mialam.miec ale okazalo sie ze zamiast po spadku dostac to rodzina chce nam sie zlozyc I kupic nowy w prezencie. Wiec zobaczymy jak to w praniu jeszcze wyjdzie. W koncu mamy jeszcze 2 miesiace. A wymarzylam sobie tutek grander z kolecji 2014 :) a to co mi dzisiaj przyszlo dla mojej ksiezniczki :) w zalaczniku.

Dziewczyny czy wasze dzieci tez tak sie rozpychaja , rozciagaja ? Mi sie tak mala wypycha z dwoch stron lezy poprzeznie bol niesamowity. Staram sie ja lekko uciskac to wtedy jakby to ujac kurczy sie ;) I przestaje bolec.

Załączniki

• 1407420377645.jpg
    1407420377645.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 58
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry