agniecha83
Fanka BB :)
Dzięki Rjoanka za informację ad maxi cosi
Kurcze, to juz sama nie wiem.... X-landery tez mi sie podobają, będę musiała jeszcze pomyśleć, pooglądać 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niezła suma za wizytę.Właśnie wróciłam od lekarza i dwoma slowami mogę opisac moje odczucia :" wielkie rozczarowanie". Generalnie jakiś duzych zastrzeżeń nie mialam do lekarza, ale dzis zczardzowal mnie na....330 zl za badanie i usg. Jestem w wielkim szoku bo nigdy nie zapłaciłam takiej kwoty nawet kal miałam usg. Kolejna wizyta dopiero 4 września. Ja nie wiem, ale sądziłam, że od pewnwgo etapu, wizyty sa częstsze ale u niego widać nie. Usg było ekstra szybkie, to ok, tamto ok i tak to najważniejsze, ale nawet buźki nie pokazał(((( Jedyne co usłyszałam to, że mała będzie raczej szczupla i dłuuuuuuuga. ..hmmm. Podam Wam mojr pomiary, może Wy bardziej mnie oswiecicie niz lekarz. BDB 8,18 cm HC 28,79 cm AC 26, 49 cm FL 6, 25 cm. Przypuszczalna masa płodu 1769 g. Stopień dojrzałości łożyska II według skali Grannuma.