reklama

Październik 2014

reklama
Yhym... No ja oglądałam jeszcze wózki jakiejś niemieckiej firmy (przez internet) tez cena wysoka ale miały superanckie opinie i wyglądały bardzo solidnie . Wyrzucę linka pozniej jak bede przy lapku

Agniecha- no ale jakbys miała sile to zerknij :) dzieki

Ostatnia edycja:
Oj nie doczytam was.

Moja siostra 11tc,ale dziwnie,pół roku róznicy bedziemy miec miedzy szkarbami.Ale M mówi ze moge szalec na zakupach bo bedzie komu oddawac;-)

Domka, to pogratuluj siostrze. Będzie kwietniowka? Pół roku różnicy szybko sie zatrze i dzieciaki zawsze będą miały siebie....
Agniecha, garmelka, jeśli możecie to pomacajcie te wózki. Ja największy wybór znalazłam w smyku megastore, ale nie wiem czy jest u Was takie coś. Też czytałam opinie i ludzie są zadowoleni. Jeśli myślicie o x lander to trzeba szybko, w sieci można znaleźć jeszcze przecenione sztuki z poprzedniego roku. W tym roku zmienili kolor kół i tkanin, a cenę wrzucili jak za maxi cosi.

No niestety tego maluszka nie ominął wylew :( - i to IV stopnia. Dopiero czas pokaże czy nie będzie po nim neurologicznych powikłań. Oby nie. Żal mi takich kruszynek.... Na dniach powinni odłączać go od respiratora.

Rjoanka - też się zastanawiam co z masażem krocza, ale chyba zacznę od 36 tc. A liście malin i olej z wiesiołka powodują mikroskurcze, więc też lepiej chyba nie za wcześnie u tych kobietek z problemami. Ja brzuszek smaruję, ale bez mocniejszego masowania.

Właśnie wróciłam od lekarza i dwoma slowami mogę opisac moje odczucia :" wielkie rozczarowanie". Generalnie jakiś duzych zastrzeżeń nie mialam do lekarza, ale dzis zczardzowal mnie na....330 zl za badanie i usg. Jestem w wielkim szoku bo nigdy nie zapłaciłam takiej kwoty nawet kal miałam usg. Kolejna wizyta dopiero 4 września. Ja nie wiem, ale sądziłam, że od pewnwgo etapu, wizyty sa częstsze ale u niego widać nie. Usg było ekstra szybkie, to ok, tamto ok i tak to najważniejsze, ale nawet buźki nie pokazał :((((( Jedyne co usłyszałam to, że mała będzie raczej szczupla i dłuuuuuuuga. ..hmmm. Podam Wam mojr pomiary, może Wy bardziej mnie oswiecicie niz lekarz. BDB 8,18 cm HC 28,79 cm AC 26, 49 cm FL 6, 25 cm. Przypuszczalna masa płodu 1769 g. Stopień dojrzałości łożyska II według skali Grannuma.

Właśnie wróciłam od lekarza i dwoma slowami mogę opisac moje odczucia :" wielkie rozczarowanie". Generalnie jakiś duzych zastrzeżeń nie mialam do lekarza, ale dzis zczardzowal mnie na....330 zl za badanie i usg. Jestem w wielkim szoku bo nigdy nie zapłaciłam takiej kwoty nawet kal miałam usg. Kolejna wizyta dopiero 4 września. Ja nie wiem, ale sądziłam, że od pewnwgo etapu, wizyty sa częstsze ale u niego widać nie. Usg było ekstra szybkie, to ok, tamto ok i tak to najważniejsze, ale nawet buźki nie pokazał :((((( Jedyne co usłyszałam to, że mała będzie raczej szczupla i dłuuuuuuuga. ..hmmm. Podam Wam mojr pomiary, może Wy bardziej mnie oswiecicie niz lekarz. BDB 8,18 cm HC 28,79 cm AC 26, 49 cm FL 6, 25 cm. Przypuszczalna masa płodu 1769 g. Stopień dojrzałości łożyska II według skali Grannuma.
Niezła suma za wizytę.
Ja za każdym razem mam usg i zawsze płacę 120 zł.
Nawet jak miałam ostatnio robionę usg 3/4 D
Nie wiem za co sobie tyle ten Twój policzył..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry