reklama

Październik 2014

reklama
Czarna, mi też lekarz zwracał uwagę na picie, ale to było bardziej w kontekście szumu w uszach i kolatania serca.

Dorota, a ty ile tej sody dalas do ubranek? Pralas je jeszcze potem raz czy już takie prasujesz? To tylko do białego dziala, prawda?

Wiecie co, czuje sie chora od samego lezenia. Nic mnie mnie boli, do wczoraj nie wiedziałam ze coś złego sie dzieje i czułam sie świetnie (relatywnie, jak na 8 miesiąc, a nie obiektywnie oczywiscie). A dziś...bleee. współczuję serdecznie leżącym plackiem bo ja tylko poleguje, trochę sie po domu poszwendalam, a i tak mi na głowę daje.

gnagna - dokładnie sudokrem nie powinien dostać się do klementyny bo może zarosnąć. Nie żartuję, uprzedzały nas położne na SR:tak:. Ja dam smoka jak Mati opanuje ssanie cyca. Jak dla mnie zalety przeważają nad niedogodnościami związanymi ze smokiem. No chyba, że Mati nie będzie chciał, bo takie dzieci też się zdarzają.

martina - to ja już o krok dalej, bo na etapie prasowania:-D Za to nie mogę dopakować torby do szpitala:baffled:. Wrzuciłam tylko część rzeczy do jednej szuflady i tyle.

agniecha - ja też jestem zryta rozstępami, ale jakoś głowy sobie tym nie zaprzątam;-)

judy - brak słów, naprawdę mnie zatkało:szok:

kacha - ja ten wypchany pups tylko przy siedzeniu czuję, na leżąco rzadko, no chyba że akurat się wypina lub obraca:-D.

czarna - ja prasuję takie ubranka ale na lewej stronie, generalnie wszystkie na lewej prasuję. Nie pisz proszę nawet takich newsów, bo to nie na moje nerwy:-(. Ja w obu ciążach wiadomości nie mogę oglądać, bo jakoś mnie stresują. W poprzedniej miałam jeszcze gorzej, bo ryczałam na reklamach:-D, teraz chociaż o tyle lepiej.

magda - niedługo strach przejdzie, a przyjdzie ekscytacja, że już niebawem utulisz swojego maluszka:tak:

Dorota - a ile tej sody sypać?
Hmmm... chyba czuję pierwszą czkawkę Matiego:-D i czuje ją nad spojeniem łonowym. Czyżby zrobił mi niespodziankę i znowu ustawił się główką do dołu?:rofl2:

Aaaa... poprzednia krzywa cukrowa mówiła prawdę:-( Tym razem wyszło jeszcze gorzej:-(. Ciekawe co gin na to? Do tego jakieś bakterie i kryształki wapnia w moczu...buuu:crazy:

Cyntia no widzisz człowiek się całe życie uczy :-) na składach to ja się wogole nie znam. Bynajmniej jak mojej córce wyszła alergia to zmieniliśmy Nivea na Emolium i wygląd skóry się poprawił.

Gnagna no nam właśnie chodzi o ekonomię :-) dlatego na początek chcę mydełko za 5zł :-) jak będzie potrzeba to się zmieni.

Magda ja miałam cc bo poród sn trwał zbyt długo i sama bym nie urodziła naturalnie. W poprzedniej ciąży bardzo bałam się cc ale okazało się ze nie taki diabeł straszny :-) no i w tej ciąży strasznie boję się porodu sn dla odmiany :-) ale lekarz cc obiecał także ufam mu że wszystko będzie dobrze.

Czarna ja prasuje ubranka tylko na lewej stronie. Co prawda nie mam żadnych welurkowych ale nie powinny się zniszczyć.

Pscolka ja dzisiaj też pierwszą czkawke małej czułam strasznie długo się jej czkało :-D

Soda oczyszczona - dom bez chemii Tu macie wszystko:) Ile na plamy a ile żeby było bielsze :) Wczoraj nawet zapuszczony zlew wyszorowałam sodą na błysk, także zastosowanie szerokie nie tylko do ubranek. Ja wrzuciłam sodę prosto do pralki i wyprałam razem z lovelą, dołożyłam tylko program super płukanie. Piszą że 1/2 kubka czy szklanki do prania dlatego od razu zakupiłam zapas ;) SODA OCZYSZCZONA - SPOŻYWCZA - 1kg - EKOGRAM (4428539445) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Co do zakupów kosmetyków. Ja dzisiaj zrobiłam zakupy w Apteka Internetowa Cefarm24.pl - leki, kosmetyki, suplementy Akurat emulsję do kąpieli Emolium 400 ml mają po nieco więcej niż 30 zł a że zrobiłam zakupy na 200 zł to przesyłka jest gratis. Ceny mają naprawdę dobre i dużo niższe niż w sklepach czy aptekach. Np. Bio oli w rossmanie jest po 38 zł a ja tutaj kupiłam za 26 zł. Polecam kto jeszcze nie robił zakupów bo mają wszystko od witamin po podkłady poporodowe, generalnie wszystko jest i tanio.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry