gnagna - dokładnie sudokrem nie powinien dostać się do klementyny bo może zarosnąć. Nie żartuję, uprzedzały nas położne na SR

. Ja dam smoka jak Mati opanuje ssanie cyca. Jak dla mnie zalety przeważają nad niedogodnościami związanymi ze smokiem. No chyba, że Mati nie będzie chciał, bo takie dzieci też się zdarzają.
martina - to ja już o krok dalej, bo na etapie prasowania

Za to nie mogę dopakować torby do szpitala

. Wrzuciłam tylko część rzeczy do jednej szuflady i tyle.
agniecha - ja też jestem zryta rozstępami, ale jakoś głowy sobie tym nie zaprzątam;-)
judy - brak słów, naprawdę mnie zatkało
kacha - ja ten wypchany pups tylko przy siedzeniu czuję, na leżąco rzadko, no chyba że akurat się wypina lub obraca

.
czarna - ja prasuję takie ubranka ale na lewej stronie, generalnie wszystkie na lewej prasuję. Nie pisz proszę nawet takich newsów, bo to nie na moje nerwy:-(. Ja w obu ciążach wiadomości nie mogę oglądać, bo jakoś mnie stresują. W poprzedniej miałam jeszcze gorzej, bo ryczałam na reklamach

, teraz chociaż o tyle lepiej.
magda - niedługo strach przejdzie, a przyjdzie ekscytacja, że już niebawem utulisz swojego maluszka
Dorota - a ile tej sody sypać?
Hmmm... chyba czuję pierwszą czkawkę Matiego

i czuje ją nad spojeniem łonowym. Czyżby zrobił mi niespodziankę i znowu ustawił się główką do dołu?
Aaaa... poprzednia krzywa cukrowa mówiła prawdę:-( Tym razem wyszło jeszcze gorzej:-(. Ciekawe co gin na to? Do tego jakieś bakterie i kryształki wapnia w moczu...buuu