agniecha83
Fanka BB :)
dzień dobry, a co tu tak pusto z samego rana? Wszystkie jeszcze śpią?
Ja miałam kiepska nockę, co chwilę się budzilam, tu siku, to gorąco......
Garmelka, to dobrze, że już zdrowa jesteś
ja czuje się nieźle, tzn katar mam ale poza tym nic innego, mam nadzieję że tak zostanie i nic poważniejszego jak ostatnio z kataru się nie rozwinie.
Byłam wczoraj w Magnolii w smyku, widziałam i pojeździłam sobie chwilkę tym wózkiem Maxi Cosa Mura 4. No mi osobiście bardzo się podoba. Co prawda były tam tylko dwa te wózki, wyboru tam jakiegoś nie ma.
Wczoraj miałam iść z Matim na plac zabaw ale było mi jakoś duszno i pojechałam do galerii handlowej do parku zabaw
Ja i synek zadowoleni bo tam klina, miło sie oddychało 
Ja miałam kiepska nockę, co chwilę się budzilam, tu siku, to gorąco......
Garmelka, to dobrze, że już zdrowa jesteś
Byłam wczoraj w Magnolii w smyku, widziałam i pojeździłam sobie chwilkę tym wózkiem Maxi Cosa Mura 4. No mi osobiście bardzo się podoba. Co prawda były tam tylko dwa te wózki, wyboru tam jakiegoś nie ma.
Wczoraj miałam iść z Matim na plac zabaw ale było mi jakoś duszno i pojechałam do galerii handlowej do parku zabaw

ale jakoś teraz mnie bierze spańsko, jak średnio mogę bo Filip też dawno nie śpi. jestem jakaś zrąbana, nastałam się trochę przy tych pierogach wczoraj, a dzisiaj jeszcze zakupy, trzeba nieco dom ogarnąć i spotkanie u znajomych
na ksiazki i jedną za darmo.No zobaczymy.Ale bedzie koszt.