reklama

Październik 2014

Witajcie trochę mnie niebyło jestem w połowie 32 tyg czuje sie ok tylko mam problemy ze snem brzuszek przeszkadza niemoge znaleść sobie pozycji mała kopie to dobrze w poniedziałek mam usg w końcu zobaczę swoje maleństwo a o to ja ImageUploadedByForum BabyBoom1407530493.024820.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1407530493.024820.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1407530493.024820.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Katinka -jak humorek? polepszył się troszkę czy dalej jesteś naczelnym zamulaczo-narzekaczem? ;-)

Niestety, jest nawet gorzej. Zachciało mi się coś zrobić. Chciałam posprzątać szafę w przedpokoju taka z pawlaczem, podsunęłam sobie szafkę i zaczęłam od góry. No i jak myślisz? Runęłam razem z szafką w dół, bo się okazało że ze sklejki była a że zmokła ostatnio na balkonie (bo to taka remontowa i miała iść na śmietnik) to chyba spróchniała i się zarwała pode mną. Mój jak wrócił z pracy i zobaczył szafkę rozwaloną to od razu pytał czy z nami wszystko ok i wyniósł ją na śmietnik. Obdarłam dupę i nogę...:wściekła/y::no::angry::crazy:

Od poniedziałku zaczynam szkołę rodzenia ;)

Ja też idę ale dopiero 2 września, namówiła mnie położna z przychodni. 4x we wtorki na 2 godzinki. Najwyżej nie zdążę na wszystkie... :-D

Ja mam butelki Lovi antykolkowe, kosmetyki z Nivea i bepanthen, pieluszki wielorazowe z wkładami z mikrofibry i zastanawiam się jakie kupić jednorazówki? Z jakiej firmy kupujecie pieluszki?

A to na poprawę humoru:
IMG_20140808_233846.jpgbiały, cieplutki i milusi kombinezon!!!

Załączniki

• IMG_20140808_233846.jpg
    IMG_20140808_233846.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
Ja tam nie wiem jakie te lody, ale często się zdarza że kupuję takie 1l albo większe, biorę łyżkę do zupy i siadam...

no z grzeczności pytam czy ktoś nie chce jak siedzi obok, ale często jak mnie z tymi lodami widzą i ten błysk w oku to każdy mówi że nie ma ochoty. No i ja zjadam wszystko, straszne...:szok:

Domka kurcze szkoda że takiej akcji nie było w zeszłym roku jak moja szła do I klasy bo teraz plecak, piórnik i to wszystko już ma....Ale za same ksiązki popłynę 350 zł, do tego doliczam 150 zł na rzeczy papiernicze i się uzbiera...

Cyntia dzięki za pamięć o mamie:) Z mamą już o wiele wiele lepiej, mamy wyniki histopatologii i w węzłach nie ma przerzutów:-D Ma usuniętego tzw :przewodnika i teraz choćby nie wiem co to sie nie rozniesie:D Rana goi się w miarę dobrze, jeździ teraz na zmiany opatrunków , czeka ją jeszcze radioterapia i mała rehabilitacja i będzie super;-)

Kurcze zamówiłam worki próżniowe do przeprowadzki na allegro i nie trzymają próżni:no: :no:Jutro jeszcze raz spróbuję bo może robię coś nie tak ale nie podoba mi się to w ogóle....Powoli nabierają mimo wszystko powietrza:crazy:

Faktycznie - jak wyczytałam mrożenie nie zabija salmonelli. No proszę, a myślałam....
Ale takie jajka są w niewielu lodach ;) - Grycan (moje ulubione), Haagen Daz (za wysokie progi na me nogi) i te marki Biedronka. Reszta to faktycznie koło jajek nie leżała ;) Tu składy: Mini.wp.pl - Wirtualna Polska

Magdalenka - zoba na składy, bo jak widać z tego artykułu niewiele ma jajka czy prawdziwe mleko lub śmietankę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry