reklama

Październik 2014

Zimowe ciuchy w dużej ilości, w tym kombinezony, widziałam w outlecie smyka w factory. Pani śmiała sie, ze u nich zima trwa całe lato.
Kciuki za szyjki i cukry i do przodu. Tak jak piszecie, byle jeszcze 5 tygodni. To wcale nie tak dużo, a wręcz przerażająco mało.

reklama
Cyntia - rozpychanki sa najlepsze. Rozkoszuj sie kazda z jich. Wczoraj nawet udalo mi sie filmik nagrac. Mnie czasem cos zakluje ale to doslownie na sekunde i znika ;) innych dolegliwości brak :P

Cyntia ja też mam kłucia w pochwie, zazwyczaj przy chodzeniu. I też sa różne, czasem tylko coś delikatnie zakuje, a czasem ból jest taki ze musiałam na chwilkę stanąć i poczekać az przejdzie.
Jak bylam ostatnio u lekarza to mi powiedziała ze teraz to już ma prawo wszystko boleć i trzeba to przetrzymać.

Ja też mam czasem bóle jakieś dziwne ale to mała się źle ułozy albo się rozpycha i mam taki ból że musze czasem usiąść bo mnie zgina w pół :P A mała już tak mocno kopie że aż cały brzuch mi skacze :P A zgagi mam masakryczne! Czasem mam wrażenie że sie pale od środka :)

A kochane wy już macie wszystko (przy pierwszym dziecku) czyli już pokoik gotowy wyposażony i czeka na maleństwo? :P
My jeszcze siedzimy w remoncie drugiego mieszkania i te też remontujemy więc narazie w rozsypce troche tu troche tam :P
Łóżeczko i mebelki do pokoju małej już mamy wybrane :)

gosiak - no niestety tak powiedział że mógłby dotknąć małego :baffled:

Wczoraj miałam taki dzień że ewidentnie poczułam że jestem na końcówce ciąży. Rano zjadłam nieco większe śniadanie bo byłam bardzo głodna i tak mnie ścisnęło w żołądku że myślałam że odlecę! :szok: Ból przeszedł dopiero po jakimś czasie jak się chyba trochę przetrawiło. Potem wieczorem złapał mnie jakiś bezdech i brakowało mi tchu normalnie, jakby coś ściskało moje płuca, masakra jakaś. To było jeszcze gorsze niż ten żołądek bo myślałam że się uduszę. Oj nie wiem co to będzie dalej...

P.s. Znalazłam prześliczne kocyki na allegro WOMAR Kocyk ZAFFIRO 100% bawełny 75x100 - WZORY (4473431083) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i nosi mnie żeby kupić, bo nie drogie. Ale mam już dwa koce dla małego i nie wiem czy trzeci to już nie przesada :happy2:

Ostatnia edycja:
enya - ja znowu idę na sprawdzenie za dwa tygodnie i mam nadzieję, że zrobi usg. Bardzo chciałabym uniknąć szpitala, ale to oszczędzanie się idzie mi ciężko:baffled:

rojoanka - a gdzie taki outlet?

cyntia - tak miewam i jedno i drugie:tak:

malinka - ja już ostatnie rzeczy dokupuję i prasuję, ale to dlatego, że szyjka mnie straszy:cool:. Na jutro już sobie obiecałam spakowanie toreb, bo nie ma żartów.

czarna - no niestety ciąża latem gorsza, zimą nie było mi tak ciężko:tak:. Ja dla Szymka miałam 4 kocyki, ale każdy innej grubości i z innej tkaniny (cienki bawełniany, welurkowy z bawełnianą podszewką, miśkowy i gruby akrylowy zapinany w otulacz). Dla Matiego mam na razie dwa, taki jesienny miśkowaty i całkiem gruby jak kołderka zapinany w otulacz

Gosiak mozesz miec racje z tym przenoszeniem. Moja mama miala w ciazy ze mna szew, a jak go zdjeli to urodzilam sie w 42 tc :)

Ja jestem w powijakach jesli chodzi o przygotowania. Czekam az mi lakier na parkiecie dobrze przeschnie, zeby meble zaczac ustawiac. Wtedy tez zamowie lozko do nowego pokoju starszej corki. Ona ma 1,5 roku i nie wiem, jak to przyjmie. W jaki sposob szykujecie na zmiany starsze rodzenstwo? Moja glaszcze moj brzuszek i robi dzidzidzi. Wczoraj wreszcie udalo mi sie na allegro dorwac ksiazke z serii obrazki dla maluchow- czekamy na dzidziusia.

Jutro jadę kupić wyprawkę do lozeczka. Mam pytanko do was, jaki macie materac, słyszałam ze najlepsze to te gryczano kokosowe, a jak z grubością bo widziałam ze też sa różne, grubsze, cieńsze. Które lepsze

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1407662629.945403.jpg
Adrianek 30 tygodni i 5 dni, wazy 1615 gr :-)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1407662629.945403.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1407662629.945403.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 71

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry