reklama

Październik 2014

U nas z przygotowaniami daleko w tyle. Brakuje lozeczka, materacyka, ciuszkow . Ale cala reszta jest. Jakos sie zorganizujemy.

Gnagna - moj to chyba jeszcze nie rozumie ze cos sie zmieni, ale wiem ze po urodzeniu na pewno to odczuje. Lozeczka nie zmieniamy, ale kupilam mu nowa posciel wiec jak bedziemy montowac lozeczko dla malej to i jemu wtedy dam cos nowego. No i przede wszystkim kazdemu kto bedzie nas odwiedzal po porodzie poprosze aby takze przynosili cos dla starszaka.

Materacyk mamy najzwyklekszy piankowy, z tym ze dosc gruby , z jednej strony gladki z drugiej pikowany odrobinke. Jestem zadowolona

Wybaczcie ze odpisuje ciurkiem ale mamy problem ze spanie dzis ;)

reklama
Babina - no właśnie w ostatnim czasie odchodzi się od gryczano kokosowych, bo albo można już kupić taki z robalami albo łatwo o rozwój robali (ale to chyba o gryke chodzi). Jak już taki chcesz kupować, to dobrej firmy.

Czyli klucie w pochwie to norma. Wczoraj zdarzyło mi sie po raz piewszy.
Czarna, dzięki za namiary na kocyk. Zakochalam sie i zamowilam. Dodatkowo kupiłam pieluchy tetrowe, flanelowe, pampersy newborn, rożek, koszule do karmienia i okrycie kompielowe. I tak z 30 zl zrobiło sie 200. Ale wszystkie te rzeczy miałam na liście zakupów...

Pscolka, ja byłam w factory annopol.

Ja materac planuje kupić w ikea. Mam zaufanie ze jest atestowany, są śpię na ich materacach i jestem zadowolona. Nie wiem jeszcze który wybiorę. Lateks jest oględnie drogi, więc pewnie ten droższy piankowy.

Magda, ale małe cudo! Moja leży wtulona w ściane macicy i zasłania sie ręką od polowkowego. Ostatni portrecik mam z 15tc, potem sie już nie dała złapać.

W pierwszej ciazy wyczytalam, ze najlepiej materacyk lateksowy. Kupilam taki firmy hevea, bo wiedzialam, ze to przynajmniej jeszcze dla drugiego dziecka. Teraz do wiekszego tez chce lateksowy, ale przy dlugosci 160 cm to juz 400- 500 zl. Bardzo boli...

Rjoanka, moj nie dał sie tak łatwo złapać, lekarka z 10 minut jeździła mu głowica zeby buzki troszke pokazał bo tylko ucho było widać i zasłonił sie ręka tez, na poprzednim skanie zwinal sie w kulkę i spał :-) ale przynajmniej tym razem sie udało. Pozdrawiam ;-)

W gazecie Dziecko znalazlam reklame, z ktorej wynika, ze z okazji 10 urodzin x- landera, przy zakupie zestawu x- cite lub x- move w zestawie z torba i gondola, po podaniu nr seryjnego, mozna dostac fotelik samochodowy za 1 zl. Nie wiem jaki. Promocja trwa do wrzesnia. Moze kogos to zaintresuje.

reklama
Madzia6m witam w klubie słodkich mam;-)

Justine ja chyba dołączę do Ciebie jesli chodzi z insuliną bo na diecie jest ok ale leki na skurcze zaburzyły i teraz mam około 130 więc chyba nie ma rady...

O wadze mojej nie mówię przytyłam 4,5 kilo teraz na diecie schudłam 0,5 kg, waga malucha jest dobra...a mój brzuch wygląda jak pieta bociana hihihihi

O j musze zabrać sie chyba za kompletowanie wyprawki bo to juz chyba nie ma żartów ;-)))troszkę sie jeszcze boję ale chyba jużie ma czego....

Mi tez polecano materace z firme hevea

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry