reklama

Październik 2014

gnagna - ja staram się, żeby Szymkowi nic się nie zmieniło po porodzie, jedno nad czym pracujemy to samodzielne usypianie w łóżeczku. Z tego, że dzidzia jest w brzuchu nic nie rozumie. Oczywiście wraz z pojawieniem się dzidzi damy jakiś prezent, tylko jeszcze nie wiem jaki:baffled:

babina- szczerze powiedziawszy na grubość materaca nie patrzyłam, ale też mam gryczano kokosowy (mam nadzieję, że bez robali:-D)

magda - super fotka, fajny zadarty nosek:tak:

rjoanka - kurka, gdybym wiedziała tydzień wcześniej to bym tam podjechała, bo u lekarza byłam niedaleko:cool:

reklama
Pscolka czy Twoj Szymek reaguje na prezenty? Ja mam wrazenie, ze Ala nie rozumie, ze cos dostaje. Bawi sie wszystkim, ale rzeczy materialne nie robia na niej wrazenia. W nowym pokoju ma natomiast tapete w laleczki i jest nia zachwycona. Za kazdym razem, kiedy ja widzi, podbiega ze smiechem i ich dotyka. Mam termin 28- 29 pazdziernika, wiec zamierzam przeniesc ja na poczatku wrzesnia. Pocieszam sie tylko tym, ze ona zasypia wszedzie. U kazdych dziadkow, na wakacjach czy krotkich wyjazdach. Boje sie, ze problem pojawi sie po porodzie.

gnagna, pscółka: moja Miśka też nie kuma, że dzidzia będzie. A prezenty to przyjmuje ale bez entuzjazmu. Albo się spodobają albo nie. Loteria. A książki też zjada i niszczy :tak: Wstępnie plan był taki, by eksmitować Miśkę do łóżeczka turystycznego, a nową dzidzię położyć do jej dotychczasowego łóżeczka, ale teraz się zastanawiam, czy nie poczuje się odtrącona. Muszę to przemyśleć.

Babina ja miałam dla starszej córy właśnie kokosowy i byłam mega zadowolona, najlepsze jest to że przeleżał ponad 7 lat w piwnicy i nic się z nim nie stało (nie zniszczył się nic) ale powiem szczerze że wyrzuciliśmy go teraz ze względu właśnie na ten reportaż o robakach. Teraz kupiłam taki sam i kosztował ok. 70 zł więc spoko maroko:)

Cynthia ja też mam i jedno i drugie;-)

Ja wpadłam w jakiś wir zakupów - licytuję jak opętana na allegro kombinezony i kurteczki jesienno-zimowe :-) A śmiałam sie z mojej mamy która kupiła 3 z kolei kocyk dla małej bo nie mogła się oprzeć:-D:-D

Cześć,
Właśnie wróciłam od ciotki ze wsi, umeczylam się okropnie. Twarde łózko, parno i duszno w pokoju, okna otworzyć nie można bo plaga komarów a najwidoczniej ciotunia nie zna moskitiery. Nie spałam prawie całą noc. Czuję się jak po gigantycznej imprezie plus zaczely mi puchnac stopy. Zdjelam po przyjezdzie gumowe japonki i zauważyłam piekne wgkebienia na stopach :/Nie wiem jak wy, ale naprawdę zaczyna mi być ciężko. ..
Wyprawka nie skompletowana w 100%, ciuszki nie poprane, lozeczka nie mam...
Jutro moj mąż wyjezdza na 4 dni zagranicę i jest mi smutno bo będę sama :(

P.s A ja mam materac lateksowy i jest super polecam

U nas Tymek tez nic nie rozumie, brzuszek widzi czasem dotknie, ostatnio nawet mnie ugryzl :P

Pscolka - tez jestesmy na etapie nauki samodzielnego zasypiania juz osobno w pokoiku. Idzie całkiem calkiem w sumie od 2 dni mamy placz ale to przez zeby.

Enya - tez siedze i oicytuje ;) dzis wylicytowalam za jakies 40 zl zestaw ubranek 14 sztuk wiec nie wyjdzie to zle :P

Mielismy dzis pojechac na pchli targ wlasnie po ubranka ale oczywiście jak na zlosc padalo caly dzien wiec nie bylo sensu jechac. Moze za tydzien sie uda.

Tez musze zaczac prac chociaz te najmniejsze rozmiary i upolowac jakis kombinezonik polarkowy na początek

reklama
Jak siedze na komorce to trudno mi sie odnosuc do tego co piszecie wiec sorrki:-(

Widze ze juz wiekszasc z nas czuje klucia, nie wiem jak was ale mnie nawet czasem martwia ze szyjka sie skraca i maly jest za nisko i juz bym chciala nastepna wizyte he:-)

Co do rodzenstwa to ja dzieci nie mam wiecej niz to ktore nosze;-p ale mam brata 18 miesiecy starszego i moja mama mowila ze jak sie urodzilam to zaczol znowu sikac i kupki robic w spodnie i musiala mu znowu pieluszki zakladac a jak widziaal jak mnie karmi to strasznie plakal. Tak wiec mam nadzieje ze was takie ekscesy omina;-p

Siedzialam na balkonie z kotkiem i zobaczcie jak sie ulozyla;-)(na fotce oczywiscie moj besio z kicia:-))

Ps. Sorrki za plame na bluzce;-p

Załączniki

• 20140810_195052.jpg
    20140810_195052.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry