reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2014

Jejku a ja spac nie moge :/ w dzien zalapalam drzemke a teraz to czuje ze bedzie ciezko zasnac. Ja ,tak- caly czas leze na chwile tulko wstaje do toalety czy zrobic sobie szybko cos do jedzenia to czuke ze szyjka ciagnie to wtedy klade sie szybko. Chociaz wiadomo biodra bola niesamowicie to wtedy yak pollezac. Wazne aby odpoczywac I tego sie poki co trzymam ;)

reklama
Cyntia musisz zaufać lekarzowi. Oni naprawdę wiedzą co robia. Ja teraz przez 2,5tyg byłam na antybiotykach i starałam się nie myśleć że zaszkodze małej bo gdybym nie zastosowała się do wskazań lekarza to byłoby jeszcze gorzej dla niej.

Ja jutro mam wizytę u chirurga naczyniowego. Zobaczymy jaką podejmie decyzję z sprawie clexane. Czy brać do końca ciąży czy nie

Ja też dalej nie śpie i nie zapowiada się że coś się zmieni. Stresuje się bo strasznie mnie wątroba boli i nie wiem czy to mały tak się w nią wciska czy może coś gorszego bo już wcześniej miałam z nią przejścia :(

To widze ze nie tylko ja bede miala bezsenna noc ;) mi sie non stop pic chce a co sie z tym wiaze co kilka min trzeba wstac I podreptac do kibelka. W igole dzis mialam taka sytuacje maz mnie rozsmieszyl I sie tak smualam az lzy mi poplynely a w pewnym momencie zrobilo mi sie dziwnie I zaczelam ryczec jak glupia.no wariatka ktos by pomyslal najpierw smieje sie jak glupia a zaraz ryczy jak dziecko o_O sama siebie nie rozumiem hehe ahhh te hormony ;p

Magdalenka- a myślałam ze napiszesz ze sie posiusiałaś ze śmiechu :)

Atu- a co jakie miałaś problemy z wątrobą? Może cos zjadlas?

Ja przed chwila prasowalam i w głowie mi sie zakrecilo- ledwo do kanapy doszłam - tez nie wiem co jest grane:/ musiałam okna pozamykać bo taka burza - blyska sie a ja mam jakaś schize ze piorun wpadnie:( no i duszno jest...

Pauleta- to ile teraz wazy dzidka?

Garmelka hehe tego by jeszcze brakowalo. Sama bylam w szoku nagle mi sie smutno zrobilo I ze smiechu na zake mnie wzielo. Maz poprzytulal a potem sie smial ze widac ze w ciazy jestem bo hormony szaleja ;p u mnue sie troszke ochlodzilo az przyjemnie :)

no kilka lat temu miałam sytuacje że moja wątroba się zbuntowała i wylądowałam w szpitalu. Od tamtego czasu niestety muszę uważać na to co jem bo inaczej szybciutko się odzywa:) Ale dziś nie jadłam nic co by mogło ją zdenerwować a naprawdę nawala po całości :( Więc już się zestresowałam bo znajomy lekarz ostrzegał mnie ostatnio przed cholestazą , ale jak narazie więcej objawów nie zaobserwowałam.

Ania - jak wizyta?

Atu - zawsze możesz poprosić lekarza o skierowanie na próby wątrobowe. A może to dzieciątko tam kopie?

reklama
Do góry