reklama

Hej dziewczyny! Byłam dziś u gina i przy badaniu szyjki na usg gdy kazał mi kaszlnąć powiedział że wtedy szyjka się skraca, na poprzednich wizytach podczas kaszlu z szyjką nic się nie działo a teraz coś nie tak...czy któraś się orientuje co to dokładnie znaczy gdy szyjka się skraca podczas kaszlu?

nie ma nikogo? ochłodzenie przyszło i wszystkie popadały... 

a ja prasuje pot po dupsku leci ale kiedyś trzeba...
 pot po dupsku leci ale kiedyś trzeba...
Marika - ja nie wiem - ale w lipcówkach widziałam że podają jakieś witaminy od 3 doby chyba... na pewno pisały ze zalecenia ze szpitala dostały co jak dawkować

a ja prasuje
Marika - ja nie wiem - ale w lipcówkach widziałam że podają jakieś witaminy od 3 doby chyba... na pewno pisały ze zalecenia ze szpitala dostały co jak dawkować
Cyntia85
Fanka BB :)
Garmelka - u mnie w książeczce jest pod skrótem GBS. Z tego, co czytam, to to badanie na paciorkowca powinna mieć zrobione każda kobieta ok. 35 tc. Większość jest nosicielem tego paciorkowca i to nic złego, ale można nim zarazić dziecko.
Justine - a z tym chlebem to musisz dopasować pod siebie. Co do sieci Bagietka u nas, to P. ma wysokie cukry po ich chlebach. Kupuje jakiegoś razowego szaraczka, ale nie wiem z jakiej firmy. Jutro podpytam.
Kotulcia - jak skurcze?
Ruda - no to super, że taka okazja Ci się trafiła
Judy - nareszcie możecie odetchnąć.
Zglupialam co do mojej wagi :/ W ciągu dnia mam wahania (dziś) 2,5 kg. Że 1,5 to jeszcze ok - tak od jakiegoś czasu, ale 2,5? Wydaje mi się, że to woda za dnia mi się zatrzymuje, a później ją w nocy wysiusiuje.
Ile pijecie? Ja dziś 3 litry (woda, sok 100%, mleko, herbata, kawa zbożowa). Myślałam, że to dużo, a na TVN dziś też mówili, że w takie upały 3 litry.
A druga sprawa to, że słabe nawodnienie może być przyczyną skurczów macicy. Ale z kolei mam tak, że gdy mam pełny pęcherz, to mi brzuch właśnie twardnieje.

Justine - a z tym chlebem to musisz dopasować pod siebie. Co do sieci Bagietka u nas, to P. ma wysokie cukry po ich chlebach. Kupuje jakiegoś razowego szaraczka, ale nie wiem z jakiej firmy. Jutro podpytam.
Kotulcia - jak skurcze?
Ruda - no to super, że taka okazja Ci się trafiła
Judy - nareszcie możecie odetchnąć.
Zglupialam co do mojej wagi :/ W ciągu dnia mam wahania (dziś) 2,5 kg. Że 1,5 to jeszcze ok - tak od jakiegoś czasu, ale 2,5? Wydaje mi się, że to woda za dnia mi się zatrzymuje, a później ją w nocy wysiusiuje.
Ile pijecie? Ja dziś 3 litry (woda, sok 100%, mleko, herbata, kawa zbożowa). Myślałam, że to dużo, a na TVN dziś też mówili, że w takie upały 3 litry.
A druga sprawa to, że słabe nawodnienie może być przyczyną skurczów macicy. Ale z kolei mam tak, że gdy mam pełny pęcherz, to mi brzuch właśnie twardnieje.

Ostatnia edycja: 

Co za masakra. Próbowałam spać na balkonie ale nic lepiej, a niewygodnie. Przystawilam do łóżka wiatrak, ale robi nieziemski chalas, więc zamiast spać siedzę w necie. Nie zagladajcie na prognozę pogody, bo to grozi atakami histerii.

Rjoanka- łącze sie w bólu... Ja zasnęłam o 2... W międzyczasie do 5:00 trzy razy siku i juz nie śpię... Czuje jak mam napuchniete powieki i zatkany nos ale za cholerę nie moge spac... co za czasy nastały... Ja pitole  trzeba sprawdzić, może melisę mozna pic przed snem albo jakieś inne ziółka
 trzeba sprawdzić, może melisę mozna pic przed snem albo jakieś inne ziółka

reklama

Podziel się: