reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2014

Witam dziewczyny
mam do sprzedania bodziki angielskiej firmy NEXT dla chłopczyków w 4 kolorach z długim rekawkiem na noworodka czyli pierwsze bodziki FIRST SIZE 3,4 kg posłużą dłuzej gdyby którąś była chętna pisać na priv
Zobacz załącznik 648087Zobacz załącznik 648088Zobacz załącznik 648089 SAM_7291.jpgZobacz załącznik 648091

Załączniki

• SAM_7291.jpg
    SAM_7291.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Mój mały też ostatnio niespokojny, nie robił kupki 2 dni i strasznie się męczył z tym. Na szczęście dziś go popuscilo,dziś już dwie zrobił. Zaczełam mu więcej herbatki,wody dawać między posiłkami i chyba pomoglo.
Nie karmiłam piersią przez tydzień,bo w niedzielę wylądowałam w szpitalu z mocnym bólem brzucha. Dostałam tabletki i nie mogłam karmić. Ale tabl już odstawilam,dwa dni zrobię przerwę i wrócimy do cyca.
Tylko z tym moim mlekiem kiepsko, zaledwie 60 z dwóch

Jujka - gratulacje i zazdroszczę szybkiego porodu:tak:

judy - haha, to zdolności kulinarne mam na podobnym poziomie;-)

katinka - no brzusio niczego sobie, ale może też tak być, że wód masz dużo:tak:

cyntia - albo przejedzony, albo zaczął na początku łapczywie jeść i nałykał się powietrza. Odbij go w trakcie jedzenia i potem jeszcze przystaw. Probiotyk na biegunkę to np. enterol

Mizzah - niestety nic mądrego nie jestem w stanie napisać, dzieciaczki po prostu tak mają:baffled:

magda6m - gratulacje i szacun:tak:

Panna = gratulacje:tak:

Po dzisiejszej nocy jednak stwierdzam, że to jelitówka. Wymęczyło mnie obiema stronami:baffled:, całą noc nie spałam przez zgagę i bóle mięśniowe - teraz rozumiem dlaczego to się nazywa grypa żołądkowa. Byliśmy dzisiaj na wizycie u gina i na szczęście Mati ma się dobrze. Jest już niziutko, ma ok 3500 i chociaż gin robił tylko usg przez brzuch to jak wróciłam do domu to zaczęłam plamić, tak więc coś się kręci.

Pscółka, wód mam nie aż tak dużo, ale w normie. Mały ponad 3900 po ostatnich pomiarach. Sama nie wiem, może to tak wygląda bo chudzielec ze mnie.

Dzisiaj byłam na tych kontrolnych badaniach. Dostałam trochę zaleceń co robić aby mały zszedł niżej i ruszył tam wszystko. Jak nic nie ruszy to we wtorek do kontroli, a w czwartek oddział i mój ginek będzie działał, wywołanie, a w najgorszym przypadku CC. Skurcze nadal są na KTG co 10 minut.

reklama
Do góry