reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2014

reklama
Domka moja też próbuje pyskowac ale ja ją bardzo szybko na ziemię sprowadzam. Generalnie teraz królują fochy :-/ a jak tam Aga w szkole sobie radzi? Laura już czyta, w końcu zajarzyła o co chodzi w czytaniu sylabami i zaczyna coraz bardziej płynnie czytać. Załatwiłam jej super książkę do nauki czytania i siedzę z nią codziennie po trochę. I są fajne efekty. Jak na 6latkę to super jej idzie

Haha co chwile skoki rozwojowe i bunty poszczegolnych lat. Czasami sie zastanawiam czy to nie jest tylko takie tlumaczenie niewytlumaczalnych zachowan dzieci:-) moj to tez taki madralinski ale on od razu sie obraza... Tatus biega za nim i co chwile probuje udobruchac... Ja tam nie mam zamiaru:-)
Siedzę wlasnie w wannie dzieci spia, maz sie krzata w kuchni a ja mam luz i chcialabym obejrzec jakis film ale chyba nie dam rady i sie wczesniej poloze.
Pomyslalam ostatnio ze czas rozejrzec sie za zlobkiem i boje się co bedzie jak mloda bedzie chorowac bo wszedzie pisza zeby dzieci wtedy nie przyprowadzac i co wtedy? Zresztą mloda to tylko raczki i ogolnie lubi jak sie jej poswieca uwage caly czas a w zlobku takich luksusow raczej miec nie bedzie:(

Aga czytanie ma w małym palcu.bardzo dobrze czyta.gorzej z pisaniem bo krzywo ale oceny na semestr same bdb i zachowanie wzorowe.
Oj nasza jest wredna i tez się fosy.nieraz jak 2 latek się zwchowuje

Cześć dziewczyny, ja oczywiście z opóźnieniem, ale szczerze: wszystkiego najlepszego w nowym roku, zdrowia dla wszystkich i pociechy z naszych maluszków!!!

Ale poszalałyście z tym fb, zgłupiałam!!!

Krystian zjadł wczoraj o 21, potem przebudziłam go i jadł o 23:30. Zasnął i tak spał do 7:30 dzisiaj. Nawet się nie poruszył jak strzelai za oknem :-). Kot schwał się za kanapą i tylko łeb wystawił, więc też ok.

Ja lepiej się czuję ale tylko troszkę.

Zrobiłam wczoraj serowe chatki, pychotka i łatwe do zrobienia!!!

A tu parę nowych fotek:
20150101_200034.jpg40cm wspaniałości, nasza malutka, skromniutka choineczka!!!
20141231_140811.jpgbuziaki cioteczki :)

Załączniki

• 20150101_200034.jpg
    20150101_200034.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 66
  • 20141231_140811.jpg
    20141231_140811.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
U mnie sernik się jeszcze piecze, posprzatałam kuchnie, mąż salon i jak już mieliśmy iść spać to obudziła się Marcela. Z rykiem oczywiście. Ciekawe kiedy teraz zasnie...

A u mnie Martyna zrobiła sobie ze mnie smoczek. Spi słodko z sutkiem w buzi a jak chce zabrać to sie wybudza i ryczy. Mam nadzieje ze jak usnie to pospi ładnie.

reklama
Do góry