Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Akwarelka pierwsze ząbki szły w tym samym czasie, a teraz każde inaczej.Mam takie pytanie: twoje maluszki zabkuja w tym samym czasie czy roznie?

Co tu taka cisza ???
Nic sie u was nie dzieje ???
U mnie dzisiaj "wesoło", bo cała trójka jest przeziębiona, a Borys- bliźniak ma straszne rozwolnienie. Musiałam go dzisiaj juz 3 razy przebierać:-(
Mam cicha nadzieję, że to ząbki, bo mały ogólnie czuje się nieźle. Humor mu dopisuje, śmieje się i wariuje, tylko nic jeść nie chce, a normalnie wcina za trzech.
Zobaczymy jak sie jutro będzie czuł.
Tu zazwyczaj cisza, ale chyba pora to zmienić! 
Mojemu Piotrusiowi lekarka zalecała podawanie smecty abo dicofloru przy biegunce - to drugie znacznie łatwiej przechodziło przez gardełko. ;-)No to szybko sie Piotrus nauczylI nagle taki dorosly mi sie wydal
Widac golym okiem ze dziadkowie maja dobry wplyw na wnuczka:-) Pewnie i bawili sie swietnie
Nie tesknil Piotrus za toba za bardzo?
Przy babci grzecznie siedział na nocniczku, ale jak ja go sadzam to siedzi z 10 min po czym wstaje i rozkłada rączki pokazując, że nic nie ma w nocniku i już nie chce usiąść, a jak mu zakładam pieluchę to za chwilę jest zasiusiana i to samo z kupką. :-(
A teraz nadrabiamy zaległości i po prostu nie mogę się nim nacieszyć! 
Moje bliźniaki są wcześniakami- urodzili się na początku 33 tygodnia, także biorę na nich poprawkę jeśli chodzi o rozwój.
Nadja chodzi od miesiąca, a Borys jest ten, co musiał więcej nadrobic po urodzeniu i w związku z tym i więcej czasu na wszystko potrzebuje.
Borys jeszcze "normalnie" nie chodzi, tylko po kilka kroczków i sadza pupę. Natomiast znalazł sobie świetny sposób na przemieszczanie się i chodzi w pionie, ale na kolanach. Jeszcze nigdy czegos takiego nie widziałam.
Wygląda jak pokutnik, który idzie na kolanach do Częstochowy![]()

Pokutnik 

Ale mi humor poprawiłaś! No ja też niczego takiego nie widziałam i musi być przezabawne!Ja tematu nocnika jeszcze w ogóle nie podejmuję :-)
Po pierwsze, moje bliźniaki budzą się juz skupkane i muszę poczekać jak juz będą się budziły czyste, a po drugie, muszę kupić drugi nocnik ;-)