Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ciekawe kiedy ją przyniesie do domu.
myszunia mam nadzieje, ze Piotrus nie zrazil sie zupelnie do nocniczkaJak by co, to zawsze mozesz skorzystac z pomocy doswiadczonej babci ;-)
RENIFER jak samopoczucie? Znasz juz plec maluszka?

Cos nie mam dzisiaj humoru, więc nie będę przytruwała.
Mam nadzieję, że jak jutro tu zajrzę, to sie któraś z was odezwie.
Przecież nie będę sama ze sobą pisała![]()
Jakaś taka rozdrażniona jestem.
Piotruś dziś uciął sobie tylko jedną drzemkę i to przed południem, a później za nic w świecie nie chciał się położyć no i taki marudny był... ale to taaaaaaki marudny. 
Pocieszające jest to, że podobno po roku dzieci się uodparniają. Muszę przyznać, że coś w tym jest. Jak zaczęłam pracować z dziećmi to przez rok non stop chorowałam, a po tym roku to już prawie w ogóle.

wiec sie wyspalismy. Wlasnie strzelil sobie poobiednia drzemke wiec ja korzystam. Tez mam w planach podciecie wloskow Kubali, ale jakos mi ich szkoda. Na razie jeszcze mu nie przeszkadzaja a fajno tak sobie po wlochatej glowce poglaskac jak sie przytula:-). Zycze spokojnego weekendu.RENIFER jak samopoczucie? Znasz juz plec maluszka?
cały tydzień nie wymiotowałam, a tu dziś powtórka z rozrywki 
parka by mnie zadowoliła...