Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czy ktoras z was bywa tu przed poludniem
Przejrzalam z grubsza wasze forum i wiem ze nic nie wiem
Moze sie przedstawie bo w sumie nic o sobie nie napisalam
Daje jej glownie ciasteczka i herbatnikiMyszunia, ta piaskolina to jaka jest bo jeszcze sie z nia nie spotkalam? A ciastolina jest jadalna? Ja osobiscie proponuje najpierw zabawe masa solna i mini foremkami do ciasta![]()
Z tą różnicą, że mam pewność, że nie ma w niej psich odchodów (co u nas w Polsce jest niestety nagminne w osiedlowych piaskownicach
).PS. Noemi ma 3 nowe zabki. Razem 11![]()

Witajcie dziewczyny. Mozna sie przylaczyc do rozmowy? Ja tez jestem pazdziernikowa mamusia malej Kajusi urodzonej 31.10 we Wroclawiu. Chetnie porozmawialabym z wami na temat naszych wspanialych dzieci i nie tylko. Przyjmiecie mnie do swojego grona? Pozdrawiam![]()
Serdecznie witamy ciebie i Kajusię :-) Mój synek ma na imię Piotruś i urodził się 25 października.
Jest strasznie marudny i jak nie śpi to nie pozwala mi na krok od siebie odejść. Wszystko robimy razem, a i tak jak coś idzie nie po jego myśli to przeokropnie się złości. 

Ja jej tylko troszeczke pomoglam......odbic farbiaste raczki na kartce. Jak wyschly to K dorysowala tam pare szczegolow flamastrami i kredkami roznego rodzaju i pokroju. Lubi eksperymentowac
Chetnie zalaczylabym zdjecie ale jeszcze nie bardzo wiem jak 

Jak piszesz posta to pod tą ramką, gdzie piszesz jest jeszcze jedna ramka - ma różowy nagłówek "dodatkowe opcje". Tam klikasz "zarządzaj załącznikami" i wyskoczy ci nowe okno w którym będziesz mogła wybrać plik ze swojego komputera i kliknąć wyślij i jak skończysz posta to normalnie klikasz "zatwierdź odpowiedź" i zdjęcie pojawi się przy twoim poście. 
No to teraz musisz pochwalić się dziełem Kajki! Nie masz wyjścia! 
Gdzieś wyczytałam, że dobrze jest jak dzieci przesypują ryż jednego pojemnika do drugiego, bo to podobno ćwiczy jakieś tam mięśnie dłoni. No i właśnie dziś mieliśmy dzień ryżowy
Ryż był wszędzie,
Piotrunio rozgarniał go łapkami, przesypywał i zbierał pojedyncze ziarenka do różnych pojemniczków, no po prostu świetnie się bawił
A na koniec jeszcze pozamiataliśmy no i też była radość, bo zamiatanie jest jedną z jego ulubionych codziennych zabaw 
Znalazłam zdjęcie! :-)
Pochwalę się wam jeszcze naszą dzisiejszą zabawą.Gdzieś wyczytałam, że dobrze jest jak dzieci przesypują ryż jednego pojemnika do drugiego, bo to podobno ćwiczy jakieś tam mięśnie dłoni. No i właśnie dziś mieliśmy dzień ryżowy
Ryż był wszędzie,
Piotrunio rozgarniał go łapkami, przesypywał i zbierał pojedyncze ziarenka do różnych pojemniczków, no po prostu świetnie się bawił
A na koniec jeszcze pozamiataliśmy no i też była radość, bo zamiatanie jest jedną z jego ulubionych codziennych zabaw
![]()