Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na czyjes tam urodziny Kaja zrobila obrazek nasienny. Super wychodzi. Potrzebna jest tylko tacka ze styropianu ( mozna wykorzystac po miesie, grzybkach lub innym jedzeniu), klej plynny przezroczysty i kolorowe nasiona. Po zabawie zupke z nasion zostawia sie do wyschniecia i obrazek gotowy.
Ja też nie jestem za kupnem takich kredek. Dziecko powinno wiedzieć, że kredkami rysuje sie po kartkach, a nie po wannie, czy scianach. Potem sobie nie dasz rady, bo on nie zrozumie, że cieszysz się jak maluje po wannie, a jak pomaluje po ścianie, to się wkurzasz.Teraz zastanawiam się nad zakupieniem ciastoliny i takich kredek do malowania w kąpieli. KREDKI do MALOWANIA w KĄPIELI (581175678) - Aukcje internetowe Allegro
Wow, brawa dla córciPS. Noemi ma 3 nowe zabki. Razem 11![]()

Witaj i pisz jak najwięcejWitajcie dziewczyny. Mozna sie przylaczyc do rozmowy? Ja tez jestem pazdziernikowa mamusia malej Kajusi urodzonej 31.10

Bunt dwulatka to dopiero się zacznieZ tym buntem dwulatka to calkiem mozliwe. Emi odkryla ostatnio moc slowa "nie"![]()