reklama

Październikowe Mamy 2010

Mnie czeka otwieranie własnej działalności po macierzyńskim. Aż się boję z czego będę żyć nim nadejdą pierwsze sukcesy :(
A w domu fajnie :) Choć uważano mnie za pracoholiczkę, to już się do siedzenia na du*ie przyzwyczaiłam. I fajnie na spokojnie śniadanie z synem zjeść, a później z obiadkiem czekać :D

reklama
Guzik82 Tobie też życzę wszystkiego najlepszego.

Malutka staraj się nie stresować pracą. Jesteś na L4 to zrelaksuj się. Wszystko się ułoży. Popatrz jak u Efy wszystko wychodzi na prostą.

Siedzę sobie właśnie z aparatem i czekam na poobiednie kopniaki. Wczoraj 3 godziny czekałam na fajne ujęcia i oczywiście były jak wyłączyłam aparat.

Cześć dziewczyny.Napisalam już na gorącej linii,ale napiszę jeszcze tutaj.Ja też już urodziłam.Wczoraj wyszłam z małym ze szpitala.Miałam termin na 09.10.2010 ale,ze względu na zatrucie ciążowe urodziłam przez cc 21.09.2010.Zdrowy synek, waga:2840,48 cm,9 punktów.

Nie wiem czy nadrobię wątek,ale widzę że październikowe mamy wzięly się za rozpakowywanie.Pozdrawiam was i wracam do małego.Jak tylko sie ogarne troche w domu to zajrzę do was,buziaki

Gratulacje dla wszystkich nowych mam!

gratulacje :))

Ja mam wlasna dzialalnosc. Najfajniejsze jest to ze mozna wracac do pracy stopniowo. NAjpierw po kilka godzin w tygodniu, potem jak sie bedzie dalo...:)Nie ma sie co bac

MAga 76- zablokowali forum,zebysmy nie rodzily dzis po kawie- inny termin musimy ustawic. Ja nawet szafke zmontowalam z IKEA zeby co s sie dzialo, ale jedyne co, to ...pada deszcz

mała_mi88, sparrowkot, malutka80 wielkie dzięki za życzenia :D

guzik82 dzięki za życzenia i również życzę Tobie wszystkiego najlepszego !!!
Ja tylko o roczek młodsza :)

czarodziejkaM jeszcze raz gratulacje i czekamy na jakieś relacje jak już się zadomowisz z maleństwem w domku :))

Ostatnia edycja:
Mnie czeka otwieranie własnej działalności po macierzyńskim. Aż się boję z czego będę żyć nim nadejdą pierwsze sukcesy :(
A w domu fajnie :) Choć uważano mnie za pracoholiczkę, to już się do siedzenia na du*ie przyzwyczaiłam. I fajnie na spokojnie śniadanie z synem zjeść, a później z obiadkiem czekać :D

A w jakiej profesji, jeśli mogę spytać?:)

reklama
guzik82 i Roxannka spełnienia marzeń i wszystkiego co najpiękniejsze z okazji urodzin!

Jakoś mnie przeraża ilość rozpakowanych mam:), ale oczywiście wszystkim Wam z całego serca gratuluję:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry