reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ja tu najstarsza, wiecie jak sie boje ze wszystko sie przedluzy, zwlaszcz ze juz przy 1 dziecku akcja wywolywana 11 dni po terminie:((((
I czy dam rade na starosc;)
Jedziemy na tym samym wózku :( Syna urodziłam w 41 tyg po wywołaniu, szło jak po grudzie :no: dwa dni rodziłam...
Umawiałyśmy się dzisiaj po kawie co ? Ja właśnie piję :D
Zastanawiam się czy pojechać na IP sprawdzić na ktg co się dzieje. Wczoraj wieczorem skurcze ustały i zastanawiam się czy mnie tam nie wyśmieją :baffled: Mała jakaś taka markotna i to łożysko III jakoś spokoju mi nie daje ;/
Od dwóch tygodni mam skierowanie, bo na ost. badaniu szyjka zgładzona i miękka I CO ? Wielkie NIC :(

Jedziemy na tym samym wózku :( Syna urodziłam w 41 tyg po wywołaniu, szło jak po grudzie :no: dwa dni rodziłam...
(
ty tu nie jecz kobieta, w UK porod wywoluja dopiero 2 tygodznie po dacie, wiec jak samo sie nie zacznie to wychodzi na to, ze urodze gdzies kolo 10 listopada, kiedy juz grudniowki sie beda rozpakowawac. wszyscy tu juz o porodzie zapomna i beda pisac o karmieniu, pieluszkach itp a ja bidulka bede sie meczyc.
nie wiem czemu jak sie przez cala ciaze balam, ze urodze przedwczesnie, teraz jestem pewna ze przenosze..

onesmile - jeszcze nic straconego,masz szanse na skorpionka, moze maly sie przekreci... poza tym w UK z CC nie tak predko, najpierw wyczerpia inne opcje.

onesmile - jeszcze nic straconego,masz szanse na skorpionka, moze maly sie przekreci... poza tym w UK z CC nie tak predko, najpierw wyczerpia inne opcje.

No wlasnie nie do konca. W Szkocji cesarke robia w 39 tygodniu. Inne opcje juz przedyskutowane i nie zgadzam sie an zadna z nich - typu przekrecanie dziecka w brzuchu (AAAA!!!) albo proba porodu posladkowego (masakra). Polozna powiedziala, ze jesli usg w tym tygodniu potwierdzi polozenie posladkowe, to CC bedzie tydzien przed planowanym porodem, czyli 14stego pazdziernika.

daissy - ja raz puchne, raz nie.Dzis jest naprawde dobrze. Moze polez z girkami w gorze, powinno pomoc.

Kaha- to daj mi troche tej pewnosci ze przenosisz...chetnie bym dotrawala w calosci do 22 pazdziernika

One smile- u mnie tez ma byc cc na 5-10 dni przed terminem, a wiele bym dala by bylo na poczarq 38 tc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry