Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jedziemy na tym samym wózkuJa tu najstarsza, wiecie jak sie boje ze wszystko sie przedluzy, zwlaszcz ze juz przy 1 dziecku akcja wywolywana 11 dni po terminie(((
I czy dam rade na starosc![]()
dwa dni rodziłam...
Mała jakaś taka markotna i to łożysko III jakoś spokoju mi nie daje ;/ty tu nie jecz kobieta, w UK porod wywoluja dopiero 2 tygodznie po dacie, wiec jak samo sie nie zacznie to wychodzi na to, ze urodze gdzies kolo 10 listopada, kiedy juz grudniowki sie beda rozpakowawac. wszyscy tu juz o porodzie zapomna i beda pisac o karmieniu, pieluszkach itp a ja bidulka bede sie meczyc.Jedziemy na tym samym wózkuSyna urodziłam w 41 tyg po wywołaniu, szło jak po grudzie
dwa dni rodziłam...
(
onesmile - jeszcze nic straconego,masz szanse na skorpionka, moze maly sie przekreci... poza tym w UK z CC nie tak predko, najpierw wyczerpia inne opcje.
a prosze cie uprzejmie ****************************************************Kaha- to daj mi troche tej pewnosci ze przenosisz...chetnie bym dotrawala w calosci do 22 pazdziernika
One smile- u mnie tez ma byc cc na 5-10 dni przed terminem, a wiele bym dala by bylo na poczarq 38 tc
a prosze cie uprzejmie ****************************************************
A co sie dzieje,ze chcesz wczesniej?
nic sie nie dzieje, ale mam juz dosc, juz sie mecze i chetnie bym brzucha oddala do przechowalni