Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a dla nowych mamus najsedreczniejsze gratulacje!!! czekamy na opoiwesci o rozpakowaniu i zdjecia maluszkow
tak mala mi te co pierwszymy miale byc beda ostatnimi... ja tez juz chce na porodowke
a wiecie ze ja w zasadzie nigdy nie mialam przyjemnosci dluzej popracowac, wiadomo na studiach jakies dorywcze prace itd, a po studiach...odrazu ciaza prace znalazlam z umowa do porodu, miam isc do pracy jak Zosi pojdzie do przedszkola,a teraz nzowu sie przedluzy czas siedzenia w domku
Ja tu najstarsza, wiecie jak sie boje ze wszystko sie przedluzy, zwlaszcz ze juz przy 1 dziecku akcja wywolywana 11 dni po terminie(((
I czy dam rade na starosc
Dziulka pewnie jeszcze nie ma siły żeby coś napisać bo nic się nie odzywa. Jak tylko napiszę to dam znać.
Powiem szczerze, że ja mimo, że w czwartek odstawiam fenoterol to mam obawy że się przeterminuje i jeszcze okaże się że listopadową mama będę! Ja urodziłam się 11.11 Fajnie by było żeby mały urodził się 10.10. Bardzo lubie takie imieniny miesiąca. Swoje imieniny mam 12.12, a i wtedy też jest Aleksandra, także razem z synkiem obchodzilibyśmy imieniny (chociaż szczerze to nie obchodzę ich w ogóle)
No i Dziulka Nasza już po wszystkim. Sms od niej na gorącej