reklama

Październikowe Mamy 2010

dagisu a nie masz żadnych nowych wieści od Dziulki? Pewnie już ma malutką ze sobą :)

Mnie też lekko przeraża ten wysyp dzieciaczków,ale co dziwne - rodzą te co jeszcze miały czas a te o terminie jakoś w dwupakach siedzą ;)

reklama
guzik82 i Roxannkaurodzinkowe zyczenia HappyBirthday57.gif

a dla nowych mamus najsedreczniejsze gratulacje!!! czekamy na opoiwesci o rozpakowaniu i zdjecia maluszkow
tak mala mi te co pierwszymy miale byc beda ostatnimi... ja tez juz chce na porodowke

Roksanka, uzik- wszytskiego naj!

a wiecie ze ja w zasadzie nigdy nie mialam przyjemnosci dluzej popracowac, wiadomo na studiach jakies dorywcze prace itd, a po studiach...odrazu ciaza prace znalazlam z umowa do porodu, miam isc do pracy jak Zosi pojdzie do przedszkola,a teraz nzowu sie przedluzy czas siedzenia w domku

Dobranocka dzieki :*
kahaa
tobie rownaz buziak:)))

Ale cisza !!!faktycznie czy to zaczy ze umowilysle sie z Dziuka i rodzicie wszystkie na raz??????!!!!!
Ja sie jeszcze nie rozpakowywuje!

Na razie trzymam kciukasy za Nine bo ona dzis poszla do szpitala mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze z jej dzidziusiem.

Nadal nie jestem na biezaco z czytaniem wiec przepraszam.

Moriam trzymaj sie kochana na tej patologii bedzie dobrze musisz w to wierzyc!!!!

Dziulka rodz szybko i wracaj.

Dziulka pewnie jeszcze nie ma siły żeby coś napisać bo nic się nie odzywa. Jak tylko napiszę to dam znać.
Powiem szczerze, że ja mimo, że w czwartek odstawiam fenoterol to mam obawy że się przeterminuje i jeszcze okaże się że listopadową mama będę! Ja urodziłam się 11.11:D Fajnie by było żeby mały urodził się 10.10. Bardzo lubie takie imieniny miesiąca. Swoje imieniny mam 12.12:D, a i wtedy też jest Aleksandra, także razem z synkiem obchodzilibyśmy imieniny (chociaż szczerze to nie obchodzę ich w ogóle:P)

No i Dziulka Nasza już po wszystkim. Sms od niej na gorącej:)

Ostatnia edycja:
Roxannka, guzik82 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji urodzinek. Moje już za miesiąc :)
DZIULKA - no nareszcie GRATULUJEMY!!!!!!!!!

DZiękuję za opinie odnośnie położnych. Chyba jednak sobie daruje. Wolę kupić coś ładnego dla małej :)

A czy ktoś ma jakieś wieści o natolin bo dawno jej nie widziałam na forum?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry