reklama

Październikowe Mamy 2010

guzik, dokładnie tak jak piszesz;D;D;D
a ja mam prawko jeszcze stosunkowo niedługo do tego, bo od marca, i tak sie zastanawiam jak trzeba będzie usiąść spowrotem za kółkiem - co to będzie??? bo teraz już unikam jak tylko mogę wsiadania za kółko - rozkojarzenie straszne!!! a człowiek, wiadomo, wychodzi po jakimś czasie z wprawy...

EFUŚ, I INNE ROZPAKOWUJĄCE SIE DZISIAJ: MEGAKCIUKASY!!!!!!!!!!!!!!! OBY WSZYSTKO POSZŁO PO WASZEJ MYSLI I NIE INACZEJ:D:D:D

reklama
Ja tez mam odwieczny problem jedzeniem po lekarzach i urzedach. Niestety taxi w jedna i druga strone nie kosztuje mało. Czasem mozna sobie pozwolic ale nie zawsze. Samochod sprzedałam rok temu bo jak mnie nie było w Polsce to nie opłacało sie go utryzmywac i wiecznie sie psuł a do tego parking strzezony. Wszyscy znajomi co by mnie zawiezli to w pracy przynajmniej do 16 a wiadomo wszystkie badania robi sie rano tak samo urzedy tez otwarte do 16. Aby zostawic dziecie u mamy to i tak musze jechac godzine tramwajem albo taxi za 30 zł w jedna strone i zaczyna sie błedne koło.
Mała jest marudna zawsze wieczorami i rano. Dzis od 9 do 12,30 trzeba ja była karmic i przytulac a ona sobie ciamka 10 ml przez godzine. Smoczka nie chce. Naszczescie zasneła a ja zjadłam dopiero sniadanie. W efekcie rano miałam zapał do prania i prasowania a po tych 3 h pieszczot odechciało misie totalnie.
A dzis doszłam w wniosku ze moja córeczke bede ubierała na niebiesko bo jakos najbardziej jej do twarzy w niebieskiem z sniada cera, ciemnymi włosami i granatowymi oczami.

I ja jestem skorpion (mój mąż też). A waga to moja matka z którą w ogóle się nie dogaduję i dlatego nie chcę wagi, ale i tak będzie. Trudno. Najważniejsze, żeby wszystko było ok.

mala_mi - praca, jak to praca, wole pracowac niz wykorzystywac macierzynski, a ze mi zupelnie nic nie dolega to zwolnienie mi nie przysluguje, przeprowadzke przezylam w zeszlym tygodniu i egzaminy tez zdawalam, ale to naprawde wszystko pikus jak sobie pomysle o twojej tesciowej i o tym, ze ty sie dzielnie trzymasz i ze jeszcze tej malby nie zabilas. ba, nawet nie probowalas.

haha dobre! Rzeczywiście życie z tą kobietą to jakaś masakra, gorsza niż Teksańska masakra piłą mechaniczną:-D. W swoim zachowaniu w stosunku do niej zauważyłam zmiany, już nie staram się być miłą teraz powiem to co myślę i nie cackam się żeby wszystko było ohhh ahh...
Czasem chętnie zrobiłabym jej coś...wrrrr.... pewnie za chwilę wróci z pracy, mam nadzieję że się zamknie u siebie w pokoju i będzie spać!

Dzisiaj spełniam na obiad swoją zachciankę a mianowicie- śledziki w śmietanie i jogurcie naturalnym z kawałkami cebulki + ziemniaczki z dużą ilością masełka. Pychotka! To jedna z moich zachcianek ciażowych, takie proste danie a jakie dobre. No niech te ziemniaki szybciej się gotują:-D.

Ja też jestem SKORPIONEM! HA! Widzę że dużo tutaj nas :P

Ostatnia edycja:
Hej kobitki,

Ja marze o dziecku Skorpionie, mam termin na 21 pazdziernika, ale wedlug usg, a wedlug OM 25,wiec Skorpion jak w mordke strzelil. Ale jak mnie teraz strasza CC 14 pazdziernika, to d**a ze Skorpiona bedzie.

A 18stego pazdziernika mamy rocznice slubu z mezem i fajnie by bylo, jakby maly urodzil sie tydzien pozniej. Ale on uparcie wierzga girami po pecherzu.

Efa- trzymam kciuki!!!!!!!!

Dzisiaj spełniam na obiad swoją zachciankę a mianowicie- śledziki w śmietanie i jogurcie naturalnym z kawałkami cebulki + ziemniaczki z dużą ilością masełka. Pychotka! To jedna z moich zachcianek ciażowych, takie proste danie a jakie dobre. No niech te ziemniaki szybciej się gotują:-D.

Ja taki obiadek zaplanowalam na czwartek :-) Uwieeeelbiam sledzie w smietanie z ziemniakami i koperkiem :-)))))

o sledzik, tez bym zjadla, ale to dopiero jak pracowac przestane a maz w pracy bedzie, bo on neinawidzi sledzi i ich zapachu, wiec go draznic nie bede. teraz zjadam rissotto z kurczaczkiem i pieczarkami, mniem.

a co do jazdy samochodem, to ja caly czas jezdze, aczkolwiek nie jest to najbardziej komfortowe. ale niestety nie mam innej opcji, komunikacja u nas beznadziejna, autobusem do pracy bym jechala 1.5h bo przez wszystkie mozliwe wsie, a tak jade 35min.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry