reklama

Październikowe Mamy 2010

a ja jestem byczek w dodatku uparty tak ze jak juz sie naco mocno upre to nie ma bata aby to zmienic. Maz blizniak w dodatku urodzon tego samego dnia co moja przyjaciołka z która sie przyjaznie od 7 roku zycia. A dziecie wyszło panienka. Mama prosiła aby wyszło 1 pazdziernika i bym miała kase na kupno nowego łózka ale niestety nie posłuchało i kasa z ubezpieczenia sobie poszła.

reklama
E- lona - fajnie te tygryski :))))
Ja jezdze samochodem, ale miejsca po przestawieniu kierownicy na 1 palec. puszczam Hani Muze i spiewam , niech sie przyzwyczaja
Ja pieke wolowine w piekarniku ( dusze) Musze isc po ziemniaki i moze salata ...
Panowie koncza mi montowac szafe, wiec zaraz bede ladowac do niej buty i kurtki . To metoda na przyspieszenie, bo sex z M odpada ( psychicznie ma juz bariere ...). A moje psychicznie to co????

Ale bym zjadla takie Risotto ...

sex z M odpada ( psychicznie ma juz bariere ...). A moje psychicznie to co????

to odwrotnie niz moj, chyba bardzo nie chce tego skorpiona, bo usiluje sexem porod wywolac. musze mu przestac rozne madrosci z ksiazek wyczytywac bo ostatnio jego "gody" sprowadzaja sie do hasla "choc to ci troche oksytocyny zaaplikuje"

tez pogrzebalam o tygryskach i wyszlo na to, ze moje dziecko bedzie calkowiecie neizgodne z moim chinskim znakiem i jedynie czesciowo zgodne ze znakiem mojego meza. dodatkowo jeszcze znaki moje i malza tez sa niezgodne. ech, musze sie na inny horoskop przerzucic.

http://www.numerologiachinska.pl/horoskop-chinski/twoj-znak/?d=2&m=10&y=2010

Ostatnia edycja:
Właśnie sprawdziłam i wg horoskopu chińskiego nasze dzieciaczki to tygryski :)
a więc proszę zerknać na mój suwaczek:D::D:D:D:D a nie wiedziałam, że rok tygrysa:D młoda dostała ksywkę po mamusi po prostu:D a jak dobrze pamiętam to ja jestem bawół............

to odwrotnie niz moj, chyba bardzo nie chce tego skorpiona, bo usiluje sexem porod wywolac. musze mu przestac rozne madrosci z ksiazek wyczytywac bo ostatnio jego "gody" sprowadzaja sie do hasla "choc to ci troche oksytocyny zaaplikuje"

tez pogrzebalam o tygryskach i wyszlo na to, ze moje dziecko bedzie calkowiecie neizgodne z moim chinskim znakiem i jedynie czesciowo zgodne ze znakiem mojego meza. dodatkowo jeszcze znaki mojego i malza tez sa neizgodne. ech, musze sie na inny horoskop przerzucic.

Twj Znak Horoskopu Chiskiego
a mi nie zależałoby czy waga czy skorpion wyjdzie, bo moje najlepsiejsze kumpele spod tych znaków właśnie:D:D:D ale ja rak, to może dlatego dobrze sie dogaduje ze skorpionami:D:D:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry