reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dawidowe Ja to Cię podziwiam. Sama z takim maluszkiem i jeszcze po urzędach bez samochodu musisz jeździć.

W takiej chwili docenię zapewne to, że mogę zostać z małą w domu a mój M pojedzie wszystko załatwić. Nie jestem chyba tak silna jak dawidowe. Chociaż matczyna miłość i troska oraz dana sytuacja potrafi zmobilizować kobietę :)

Kahaaa mój mąż też już wynalazł, że nasze chińskie znaki w ogóle się do siebie nie mają.
to odwrotnie niz moj, chyba bardzo nie chce tego skorpiona, bo usiluje sexem porod wywolac. musze mu przestac rozne madrosci z ksiazek wyczytywac bo ostatnio jego "gody" sprowadzaja sie do hasla "choc to ci troche oksytocyny zaaplikuje"
Ale się uśmiałam.

Ida to wyczułaś sprawę z tygryskiem. :)

Ja jestem chińska maupa ;P, mąż - koza, a syn - pies.

U mnie dziś na obiad sałata, ziemniaki i jajko sadzone, bo zamrażalnik pusty.

A ja według chińskiego horoskopu jestem smokiem a mój mąż szczurem. Hm.
A normalnie to ja skorpion a on rak - a dogadujemy się całkiem nieźle a niby słyszałam że to niebezpieczne połączenie:-).

Nażarłam się jak dzika świnia haha! Śledzie + ziemniaczki z masełkiem to coś co Gosia i Łukaszek lubią :-D:-D.

pszczylaszczka pisząc o tej strzykawce to przypomniałaś mi że kiedyś czytałam na jakimś forum o różnych metodach jakie to stosują dziewczyny aby zajść w ciąże, jeśli ich partner nie chce jeszcze. Po prostu wyciągały z prezerwatywy sperme strzykawką i sobie ją wstrzykiwały i leżały z nogami do góry hihi:happy:.

Onesmile ja uwielbiam spaghetti, mogłabym jeść na okrągło na zmianę z zupą pomidorową;) mniam mniam
Wg horoskopu ja jestem pies, a mężuś wąż, a Wikusia jak się urodzi w terminie to będzie Tygrys. Wyczytałam, że pies i tygrys się dobrze dogadują, ale z wężem to już tak nie bardzo;/

Sivle69 fajne te cwiczenia,,,,,,ale mi sie nie chce:)
dziewczyny dbajcie o siebie po ciazy. bo teraz to kazdy dba o wyniki, jedzenie, a potem Po MEGA wysylku i przy pasozycie malym ssacym na nic nie ma sily. Apotrzeba sie zregenerowac. Dbac o tozeby miec odpowiednia ilosc wapnia, bo Wam zeby siądą. I odzywiac sie mega zeby nie bylo anemi.. To dziwne ze nie ma programu opieki poporodowej , juz chyba bardziej internista to powinien robić,
A organizm musi miec duzo dobrych rzeczy zeby poradzic sobie z p[owrotem/ cera/ wlosami i tryskac energia.

Z cyklu porady Starej Baby :)

Onesmile ja uwielbiam spaghetti, mogłabym jeść na okrągło na zmianę z zupą pomidorową;) mniam mniam

och moje dwie ulubione potrawy :)))
guzik widze że mamy coraz więcej wspólnego ;)
Może dzieciaczki faktycznie się zgrają i w tym samym czasie urodzimy dwie kolejne wagi :D

Wiecie co, znalazłam na necie jakieś ćwiczenia dla kobiet w ciąży, przygotowujące do porodu. Wczoraj poćwiczyłam troszkę, tak tylko pierwsze 3 z listy bo wiecej mi się nie chciało.
A dzisiaj- MEGA zakwasy na udach i pośladkach! Haha, widać jaka mam kondycję :D
Może też spróbujecie ;)
Ćwicz, a urodzisz bez kłopotu - ciąża, Ćwiczenia, ćwiczenia oddechowe, ćwiczenia relaksacyjne, mięśnie macicy - Ciąża i macierzyństwo - poradnikzdrowie.pl
oj ja się nie pisze, z moją kondycją tak źle że jutro bym pewnie z łóżka nie zeszła a i tak mi ciężko z tymi bólami spojenia :/ jak chwile poćwiczyłam w SR to się potem z boku na bok nie mogłam przekręcić w wyrku :(

Panowie koncza mi montowac szafe, wiec zaraz bede ladowac do niej buty i kurtki . To metoda na przyspieszenie, bo sex z M odpada ( psychicznie ma juz bariere ...). A moje psychicznie to co????

mój ma to samo :( a ja to chodząca bomba zegarowa ... jak już będzie troche po to się chyba na niego rzuce :P

a ja jestem chinska swinia :D
i mi też świnka wyszła hmm a mąż koza i mamy pełną zgodność :) synek wychodzi że tygrysek i tu już tylko częsciowa zgodność :/

pszczylaszczka dobrze że o tym piszesz bo faktycznie w natłoku tego wszystkiego ja wogóle bym o tym nie pomyślała, dziwne ale po ciąży to się wydaje że to samo do równowagi wszystko wróci :/ Dzięki kochana :)

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiecie co tam z Karen? Dawno jej nie było a ona chyba też na terminie już. Chyba będzie trzeba rozpocząć poszukiwanie hihi.
Tak się najadłam,że teraz leżę w łóżku, zimno trochę mi- nie wierzyłam że to powiem, bo przez całą ciąże to mi tylko ciepło i ciepło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry