reklama

Październikowe Mamy 2010

Nina bardzo mi przykro że tak się wycierpiałaś :( Trzymaj się, maleństwo Ci wszystko wynagrodzi :)

Ewuś no jutro należy do Ciebie !!! Kciukasy mocno zaciśnięte :))))

Mi humorek dzisiaj dopisuje chociaż zmęczona jestem jak diabli bo po całej warszawie dzisiaj autobusem śmigałam. W pracy miałam miłe przyjęcie, wszyscy czekają i trzymają kciuki ... ach miło jest wpaść do pracy tylko jako gość ;)))

Ja to napewno do końca października na forum posiedze bo moja gin wypisała zwolnienie jeszcze tydzien po terminie. Ogólnie po badaniu stwierdziła że wszystko ok i że raczej w najbliższym czasie nie urodze ... sama nie wiem czy się cieszyć.

reklama
Roxannka moja mała też się nie spieszy. Za to zrobiła się bardzo aktywna i wariuje w brzuchu;) jak siedziałam na poczekalni u gin, to babka która siedziała na przeciwko nie mogła się napatrzeć na mój brzuch tak skakał;) A nie wiem jak u Was dziewczyny, ale moja mała upodobała sobie prawą stronę brzucha i tak się tam wpycha, że mam takie jajo po prawej, a po lewej płasko;)

guzik te nasze dzieciaczki podobne do siebie, nie śpieszą się z wyjściem i rozrabiają w brzuszkach, tyle że mój sobie właśnie lewą strone upodobał :)) Na mnie sie dziwnie patrzyły dziewczyny w autobusie, takie młode siksy do szkoły jechały i wielkie oczy robiły jak mi synek fikołki w brzuchu robił hihi :)

dziewczyny podpowiedzcie gdzie te tematy zamknięte bo też bym chciała telefonami się wymienić tak na wszelki wypadek, a jakoś nie wiem jak się do tego zabrać ;)

EFA trzymam kciuki za szybka akcje)))))))))))))))))))))))))))))))))a ja czuje sie ok..M juz spi, corcia tez wie mam czas dla siebie przed komp heheheh. jutro planuje mycie okien w naszym pokoju i z rana wyjscie na kawke do kolezanki:)no i jak pogoda dopisze to idziemy z Ola na spacerek

Mnie się śniłaś Ty i Natolin ostatnio. Spanikowane porodem strasznie. Ale dokładnie szczegółów nie pamiętam. Wiem, że wyglądałyście jak bliźniaczki.
dobry sen ;) że spanikowane porodem strasznie to akurat pasuje do nas jak najbardziej ;-)
onesmile Tobie się nie dziwię kochana, że chcesz sobie teraz poodpoczywać jeszcze :-)
miniu to nieźle, tak szybko do domku, chociaż z drugiej strony jak wszystko jest OK to po co tam siedzieć...
strip i jak na basenie? zazdroszczę...
Efuś czuję, że dzisiaj będzie Oluś z Tobą, no albo tak jak dziewczyny piszą po północy ;)
ooo dopiero zobaczyłam wiadomość od Efe :) to jednak może dzisiaj ;)

reklama
na basenie cudnie! Nie poszalałam, zrobiłam z 15 basenów, ale tak lekko i zwiewnie się czułam ;-) wsadziłam tampon, nie wiem czy to coś daje, ale liczę, że żadnego badziewia nie załapię, bo póki co czyściutko u mnie, nawet w moczu zero baterii itp.
Miałam nadzieję, że może jakieś skurcze po basenie, ale tylko sen mnie złapał, zaraz się kładę:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry