• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Cześć dziewczyny, jestem na forum już od jakiegoś czasu, wcześniej jednak częściej bywałam na forum wrześniówek. Termin porodu z ostatniej miesiaczki to 01.10.2010. Ale jak widać maluszek się nie śpieszy:-) Jesteśmy już po terminie i w poniedziałek idziemy do szpitala. Pozdrawim serdecznie wszystkie paźdźiernikowe mamy:-)

Dzięki za kciuki :*

Ale mnie już naprawdę łapie dół że kolejny dzień mija i nic. Wg usg powinnam już dawno urodzić. Dziecko wielgaśne i nadal rośnie. a u mnie nawet nie ma skurczy przepowiadających. tylko takie twardnienia - długotrwałe, po kilkanaście - kilkadziesiąt minut. Wykorzystałam już chyba wszystkie możliwe sposoby na przyspieszenie. ja już autentycznie nie dam rady dłużej...

reklama
Ulisia widocznie maluszek chce pobyć troszku jeszcze u mamy, domyślam się,ze jest ci ciężko, jesteś drobnej postury a maluch spory ale to zapewne kwestia kilku dni maksymalnie a nawet godzin:))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry