Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zamarzłam dzisiaj. Ale przynajmniej akumulator w samochodzie żyje. Musiałam przywieźć do nas mechanika z serwisu, bo auto było totalnie kaput. Skończyło się na pożyczce i zakupie nowego aku. No cóż, u mnie bez samochodu jak bez ręki, niestety.
monique sorki, ale dlaczego Ty wklejasz suwaczki do każdego postu? Nie prościej byłoby Ci ustawić sobie sygnaturę w profilu?
Pochwalę się, bo dostałam dziś od męża serduszko ze złota tak +/- 2,5x3cm z grawerem. Na jednej stronie wygrawerowane jest imię męża z datą ślubu, a na drugiej imię Synka z datą urodzenia :-) Wzruszyłam się :-)
Wiecie co... jak u was ze spacerami? Ja mam wieczną walkę z moją mamą która dostaje dosłownie szału gdy chcę wziąć małego na spacer- "bo jest za zimno". Nawet parę tygodni temu gdy była jeszcze na prawdę fajna pogoda to nie dała wyjść...
I tym sposobem Adaś ma miesiąc a na spacerze był 3 razy! :/
Chciałam go przyzwyczaić do niskich temperatur, a teraz boję się że będzie chorował bo siedzi ciągle w ciepłym mieszkaniu...
I teraz gdy jest tak cholernie zimno, to faktycznie strach z nim wyjść...
Przez nią i te ciągłe kłótnie o wszystko jestem ciągle zdenerwowana... gdybym tylko miała się gdzie przeprowadzić...
witajcie!
u nas tez nocka spokojna, moze nie tak dobrze jak u ciebie moni, ale nie narzekam teraz toczy siewalka ze zmeczeniem, ale babcia sie tym zajela
Ja wciaz u rodzicow , boje sie wracac, dzis maja byc sniezne zamiecie, jutro mgly.. Albo sie spreze i dzisiaj wyrusze albo przezimuje do weekendu i Nelson nas stad zabierze.No bo caly tydzien jestesmy tu bez niego. Tato zostal w domu by sie uczyc) po kilku latach przerwy wrocil na studia W Portugalii Bogu dzieki za internet Musi nadrobic jakies roznice programowe i prace napisac, by moc w polsce robic uprawnienia inzynierskie. Wiec teraz oboje mimo 30-stki jestesmy studentami-ja robie specke a on swoje inzynierskie tytuly)
A do Wroclawia wracac juz chce bardzo i z rozsadku i strachu o mala tu siedze. Chcialabym sie juz wybrac do sklepu po zakupy swiateczne tzn.prezenty. Bo czas ucieka i za chwile Swieta!! Pomyslow oczywiscie brak.. A wy co planujecie dla najblizszych na prezenty? MOze by utworzyc nowy watek w tym temacie?)
Ja dziś idę szaleć z zakupami świątecznymi do sklepów. Dziadkowie zostają z małą, mleko już odciągnęłam, nakarmię przed wyjściem i mam spokój na 6h
Tak z innej beczki, moje dziecię zaczęło się ślinić - to ma coś wspólnego z pleśniawkami?powinnam ich poszukać w buźce?
Sivle - ja w październiku to ciedziennie maszerowałam na spacerki,w listopadzie to jak pogoda dopisywała,a teraz to już za bardzo nie wychodzę,bo za zimno. Ostatnio mały był na spacerze w niedzielę jak jeszcze nie było tak dużego mrozu.
Ja też nie mam pojęcia co pokupywać na prezenty...